Monday, February 7, 2011

Gembira+Sedih

,
Assalamualaikum..

"salam afiqah..sori, cg x dpt dtg nikah nt"

"alaaa cg x dpt dtg ke?..sume kawan2 ana x dpt dtg nikah ana..huhu"

*bukan brmaksud x nk dtg tp cg tgh bela ank saudara yg agak aktif so cam segan kalau riuh rendah umah nt..

Alhamdulillah semalam dpt dtg majlis afiqah&musa..Tahniah pikah..











waktu sekolah selalu melepak kat lab ict cg, sbnrmya dia ni bkn pendiam..kalau da kenal mmg giler2 sbnrmya..byk bantu saya,,paling latest..pinjam kete..haha..caring sgt2 walau muka cam blur..especially kat adek2 dia..mmg la an..

dlm gembira ada sedey sbb da imagine pasni susa dah nk mengiler2 dgn dia..aww..

semoga afiqah bahagia dlm rumahtangga dan cemerlang dlm pelajaran..ameennn..

4 comments to “Gembira+Sedih”

  • February 9, 2011 at 12:08 AM
    fathiyyah says:

    cg, thia baru je beli meja makan dalam gambar ni. ikea kan? hehe

    take care cegu

  • February 9, 2011 at 7:59 AM
    shikin says:

    hahaha thia..ha ah..ikea..cg mmg cari konsep pasang sendri n kecik..

  • February 10, 2011 at 9:34 PM
    iman dash says:

    cg2...cg duk sendiri ke skng? kat mane kat mane? leh dtg sleep over mcm ni...weeeeeeee

  • February 11, 2011 at 8:39 AM
    shikin says:

    ha ah iman..weekend cg duk kat bukit beruntung rawang sorg jer..jom la..jom la..bila?

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates