Tuesday, October 5, 2010

Mister Potato

,
Assalamualaikum..

Gila Kentang saya hari ni..semalam emosi..hari ni saya pergi kerja dgn mode cool..mmg sgt2 cool..erm tp bila sebut psl gaji cam tak cool sgt..haha

Seronok jadi cool ni..erm saya nak berubah..saya tak nk emosi2 dah..saya nk cool..erkk tapi sebulan sekali kena emo gak kan..paham2 je la bila kena sebulan sekali emo..

*kalau nampak pencuri depan mata pun..stay cool..hadoiii..doa dia kene tembak je..tak payah kejar mengejar..tu mksdnya cool..boleh ke?..

*kalau boss marah, stay cool..doa dia naikkan gaji saya..yeahh

*kalau boss bagi kerja melambak,,stay cool..doa dia dapat kerja lagi melambak dr kita..tak perlu buat muka..doa jer..pe kau cool sgt shikin..

*kalau dpt msj2 yg menyakitkan hati, stay cool..delete trus..x yah nak pikir..inbox dan outbox hp saya skrg 5 ketul jer..dulu beratus2 saya simpan tak delete..cool tak?

*kalau org komen merepek2 dlm FB, stay cool je..at least klik je 'like' walaupun tak da la like..hipokrit giler..

serius bila saya terlalu cool..saya cam jadi hipokrit ke?..ermm tgh pk..penuh dgn kepura-puraan.."x cool"

1 comments:

  • October 6, 2010 at 12:44 AM
    Choqchodoch says:

    kelako lak bacanye...

    yeah, cool...hehe

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates