Tuesday, March 16, 2010

PADAT

,

  Assalamualaikum.. “salam cikgu, boleh tlg jadi babysit anith x?..akak kena pergi kota kinabalu seminggu”.. mak anith msj..ok.. hehe..2 malam bersama..mlm prtama di temani huda..DSC_0006

Stako tao       

Al-kisah 2 hari bersama anith, yeah yg pasti pebende yg saya ngidam tym kat qelantan, sudah saya dpatkan di cini..antaranya makan TAKO TAO..hehehe..

Esknya..dee msj tye ‘ade kat umah x’, sbb dia nak dtg umh anith tuk belajar, tp tujuan kami x semulia yg dee sgka..kami da plan nak berjalan non stop ari nih..akhirnya dee join sekali..hahaha

 DSC_0027DSC_0041DSC_0014

kul 10 gerak dr gombak ke One Utama Damansara..jalan2.. “pasni kalau org tye da g OU, ckp dah taw”..pesan saya pd anith..konon nk men bowling tp lane full..

 

pastu g IKEA,,jalan2..wahhh..wahhh..saya dgn huda jalan dulu..si dak berdua uh shopping mcm org tua..pandang belakang asyik hilang jer..sampai berus jamban pun derang beli..ngee..kami borong JAM DINDING kat ikea..best2..SSSSS

destinasi seterusnya g MYDIN beli keperluan tuk program IKTIKAF G4squared..

 

Solat Asar kat Masjid Hidayah Tmn Melawati..sambil uh huda, dee n anith g survey tmpt n tye pengerusi masjid tuk program..tapi sedey sbb x boleh, kene ade surat rasmi dr Sekolah..

 

pastu g makan..kat tenda biru taman keramat AU..lps hantar dee, saya anith n huda ke Masjid Usamah bin Zaid tuk solat n bertanya pada bilal masjid tuk program iktikaf uh..bilal kata kene dtg esk tuk detail n apply.. smpi umah anith kul 9 malam

 

malam mmg leteh tahap gaban

 

 

semalam pagi2 lps sarapan dgn anith, kami g masjid Usamah Bin Zaid tuk apply tuk wat prog..huda da kol dah tye mcmana..mesti dia risau..sian huda, semangat dia nk himpunkan sahabat2 dia dlm satu perjumpaan..sebelum masuk pejabat masjid , anith berdoa supaya di permudahkan urusan.. selepas 1/2 jam chot chet dgn pengerusi masjid..akhirnya kami berjaya..alhamdulillah..

 DSC_0058 DSC_0078    DSC_0154 DSC_0163      

pastu outing dgn azillah, punca nk beli jubah bersama2..sbnrnya dia yg taksub sgt nk beli jubah uh..tp endingnya saya yg dapat..ngee..

 DSC_0128DSC_0123DSC_0293DSC_0135

pastu ikoi sbb dia connecting people dgn azillah..pastu bhot sbb dia nk blanja saya makan..so kami berempat..

DSC_0279DSC_0263DSC_0190DSC_0232DSC_0187

 

basela bila kuar dgn azillah riuh rendah..ehh x rendah2..riuh tinggi hidup kami berempat..ermm..hepi..best2..

 

sampai umah..ehh lupe anith telah saya hantr di umah kwn dia yg gempak iaitu sae sbb esk saya da mula kerja..ngee..tetibe msj masuk.."cikgu, tetibe ana rindu dgn cikgu”..hahaha anith msj..heheh sengal la anith

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tetibe rse cam nak menjerit bile dpt msj yg bukan2…drp sape tahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…

6 comments to “PADAT”

  • March 16, 2010 at 6:56 PM

    wah,sakan berjalan ye dpt balik bandar!hahah:P
    tako yakiiiii...nk!!mgu ana balik,mesti makan!hehe.
    cegu beli jubah tu katne?cantiknye wane2 itam!!hehe.

    msg ape la tu?haih.

  • March 16, 2010 at 8:12 PM
    mscreator says:

    meh nak promote! dekat Beautiful Abaya ,plaza idaman B) aha cikguu 'connecting people' hahhaha *guling atas lantai ketawa

  • March 16, 2010 at 8:18 PM
    shikin says:

    msj bengong..benci..

    eh nt kedai jubah uh kat plaza idaman yg dkt ngn ong tai kim..cantek2 tp mahal beb
    nt x yah beli sbb membazir..hehehe.. tetibe..tp kalu da nak .. beli je la..

    hahaha azillah sgt sengal

  • March 16, 2010 at 10:14 PM
    sevenNeedLes says:

    buat tak tau je mesej tu cg.. jangan bukak.

  • March 16, 2010 at 10:56 PM
    shikin says:

    kalau la blh dee

  • March 17, 2010 at 9:54 PM

    owh kedai tu. taw2. dia ada blog gak.mmg mahal.tp cantik2. nnt la bila dh kaya.haha.

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates