Tuesday, June 9, 2009

bile dah janji, kene tunaikan

,
Assalamualaikum..penah janji ngn diyana.."nnt cuti skola, kite g tasik metropolitan, kite jogging n wat psv"..jnji seblum cuti skola..

so alhamdulliah dapek gak den luangkan maso den ngn dee..wan dio (dee) saket kek kampong ayo sominggu dok ulang alik kmpong jo kojo eh..balik kem asas, poie plak mukhayam ..hah lopeh tu toroih balik kmpung..cehh cito psl dee plak..maklum la, dia pun x sempat nk update blog dia yg habuk da tebal 6.2inci..

"cgu nk remove blog ana, cgu remove je la, ana mmg x da masa nk update"..cam fedup je sound ..

so kami smpi kul 7.30am..warm up n jogging versus walking..tp kali nih leh pusing bwh 35minit tuk 1 lap..haha..DD jalan laju..wawawa..pth lutut den..dpt la 2 x pusing..pastu dia da semangat level trtinggi tuk wat lukisan.."ana kene siapkan lukisan nih cgu, nk bg ust idris"..erm sambil tgk dia meng'kaler'kan lukisan dia, saya makan nasi goreng yg dia masak..erm sedap..abes..x de tggal sebutir pun..TQ Dee..terkesima bile dia kuarkan kaen 'batik' tuk lap berus dia..haha bdk nih mmg cool haha..pastu x was ati dia fokus sgt kt lukisan dia, so g men pijak2 batu2 kecik kt seblah kami duduk uh smbil jerit2..mak aii..saket tol tapak kaki..tertarik ngan jeritan sya, watkan Dee terkesima n dtg kt saya, konon nk perhatian la..haha..
ni hasil merepek sya, nk wat star fruit 'terjadi' star fish..haha..

so pastu saya pun sebuk gak nak melukis..saje nk abeskan water color dee..hehe..mahai giler water color skrg..rm30..dulu tym sya SPM bru rm 14.30..cehhh..zaman semaken mahal..haha..

"cgu da kul 12.35, jom balik..kite siggah kedai art kt tmn melawati ehh..."..wokehh..

tu je la kisah yang nk di kisahkan..huda update ari2..saya pun nak update setiap saat..haha..

3 comments to “bile dah janji, kene tunaikan”

  • June 9, 2009 at 8:04 PM

    huhu..
    dapat gak D merasa, walking dan melukis di metropolitan..
    haha..
    cg, rindu masa2 tuh...
    ceh..

  • June 9, 2009 at 8:33 PM
    shikin says:

    haha..tu ar..excited dia melukis..

    tu ar..rindu..nnt kite g lagi tp x janji..hahaha..nt kene bawak kain batik cam DD tuk lap berus.. haha..

  • January 6, 2017 at 11:07 AM

    Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates