Sunday, June 7, 2009

bersama 'Kiyoshi Kosugi'

,
"Salam huda, bile nk g walking2..mggu nih g kt tasek ttwangsa nk?..".ym ngn huda.."cgu, dollah jemput kite g kenduri kakak dia kt ttwangsa gak".."ok, pas g kenduri, kita walking"..hehe..so endingnya yg g tipah, huda, aisyah, wardah..

tetibe nmpk shafya n family kt kenduri uh..base la bile duk satu meja cam 'gamat' cite bab "once bile kami da 21 tahun keatas"..haha isu yg sgt di gemari ramai..mcm..windu sma shafya..Thanks Abdullah sudi invite..lps solat kami ke Jusco wangsa Maju..lepak kt foodcourt sambil minum2..byk topik still di perbincangkan..base la bile duk semeja ngan huda..segala topic include fakta terkeluar..haha..mereka bercerita psl kem asas n mukhayym..dlm kete mereka dok create nama ninja..haha lawak jer..mana website derang dpt pun x sure..haha

cam terliur pun ade gak kan..haha..

lps solat asar kami walking2 di tasek ttwangsa..kt cni nk jogging x sesuai tu kami..ehehe sbb rmi sgt org..smpi nk berlanggar2..cehh..so walking2 smbil snap adlh pilihn utama kami ptg uh..berpeluh la gak..hehe..
mlm nih sya ngn aishah tdo umah huda, lps solat isya' kami g jusco SEKALI lagi sbb huda teringin nk mkn szilling..haha..wafda n kwn dia pun ikut..comel lote kwn wafda..huda kate cam bienda..smbil tggu wafda n kwn dia beli brg, kami melepak kt fcourt Jusco smpi org uh da nk angkt kursi..ehe..kul 11.30 bru smpi umh..amboi mentng2 mak ayah x de umh, lewat malam balik..haha..borak2 smpi kul 2 pagi..huda dok update blog..sya plak konon nk siapkan tesis tp x larat..

bgun pagi, "aishah bgun..matahai da naek..nk jogging ape matahari da memancar"..sya menjerit suro aishah bgun..smpi tasek metropolitan kul 9..haha sume org cam da balik..tp kami haha..bru smpi..jumpe farhana amran..wahh hepi..dia pun da nk balik..hehe..

kami cam nk berpiknik plak.bwk mknn, huda goreng nugget n pepe lagi, air 2 tumbler besar..haha..huda semangat nk melukis, so segala kelengkapan psv di bawa..nnt tgk hasilnya..haha..lps warming up..sya ngn aishah pusing 1 tasek..wahh..matahari da terik..wahh x leh nk teroskan nih..kang pengsan..cehh janji ngn diyana nk wat 4 pusingan..haha..smbil uh huda setting tym tuk latihan xpdc 4 julai ni tuk average 1 pusingan , (mengambil masa brapa minit)..jwpnnya bagi amatur seperti sya 40 minit, student leh g 20-30 minit kot..
ats ni hasil kerja aishah..hepi nya thk lukisan dia..cam ikhlas sgt2..
hah yg ini asalnya lukisan permandangan, pasu da lama x pegang berus,, ni la jdinya..haha
hah yg ni sume da taw hasil psv sape..hehe..da terang2 nama kt situ..

lps tu kami melukis tuk merehatkan minda..

lps hntar mereka, sya balik menuju puchong, tgh drive ngantok2..tetibe qistina kol..wahh alhamdulillah dia meneman sya dr ngantuk..heh.smpi umh dia kol..dia cerita la yg dia sronok kt UTP..course dia seramai 100lebey pelajar tp perempuan hye 18 org jer..hehe..sronok la dgr dia cite, dia nk masuk taekwondo n nak beli basikal katenya..kat sana sume pggil dia 'Q'..haha..masih dlm mood orientasi lagi Q kita nih..

7 comments to “bersama 'Kiyoshi Kosugi'”

  • June 8, 2009 at 7:37 PM

    i love this post!!
    haha, macam byk gile nama ana..
    plakon utama 2 beb..
    haha..
    xde maknenya..
    gelabh je..

  • June 8, 2009 at 8:48 PM

    cikgu....
    Q speaking...
    haha...
    dah dapat laptop...
    dah bole online...
    huhu

  • June 8, 2009 at 8:55 PM
    shikin says:

    huda: hahaha...i love this post gak sbb byk nama nt..ermm love it..haha..gelabah gak..

    Q:amboiii Q..hepi naa dpt laptop..ape lagi download movie byk2 mcm kak yah slalu buat..hahaha..

  • June 8, 2009 at 9:30 PM

    yeah! we love it!

    cg, cume ana malu gile lukisan psv ana..
    sure kena kutuk smpi kiamat..
    ceh, over plak..
    nyesal plak xbuat cantek2..ceh..
    hahaha.

  • June 9, 2009 at 9:53 PM
    hikari says:

    wahaha ;)
    rpenye ini kisah pnjg~~

    XD

  • June 10, 2009 at 8:43 AM
    shikin says:

    huda: nt malu ke..ok jer..at least lukisan nt x yah cgu nk terangkan sape yg wat..da terang2 nama nt ade situ..hehe..colorfull..

    hikari: 23 tahun hikari..no 21 tahun..

  • January 6, 2017 at 11:06 AM

    Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates