Sunday, June 21, 2009

arghhh mereka touch screen lens.....

,
arhhhh mreka sentuh screen lens saya...siap u all...

Assalamualaikum..

tajuk uh x de la 90% menggambr kan ape yg saya nk tules ari ni..ari ni..mmg puas sgt2 sbb dr pgi kul 7 smpi kul 11 kua..puas ehh tuh..puas bg org yg da lama x sembang, da lama x senyum, da lama x gelak n da lama x berjumpa..TQ ALLAH kerana mempertemukan kami semua ari ini walaupun x semua..hehe ape uh..klu kak wasitah bce ayat sya mesti dia kate "ape la awak ni shikin"..hehe..

kul 700da kua umah..drive ke melawati..amek kya n afee...pastu g amek dalilah..cehh plan awal g jogging kt tasek metrolpolitan..saya mula2 mmg nk jogging, tp tidak diizinkan sbb mslh kesihatan..walawehh..smpi sana shopping breakfast n fana da tggu..

lps Bfast..mereka lari 1 pusingan..pastu hujan da renyai2..so kami bangun meninggalkan tasek metropolitan..pastu singgah sek al-amin sbb de kakum (cam hari kantin la)..sggah nk amek duit tshirt xpdc dr huda..bgus tol komitmen huda..siyes sya puji..yg len2 kene blaja dr huda..hehe..jgn sombong tuk dptkan ilmu..pastu round2 gerai2 di dlm kaw...
ma fav xcercise..hehe

kak yah semangat nk tgk syi berdebat sbb dia kate penat mlm td dia tolong carikan isi eart hour uh.."cgu2, cgu taw x..mse ada form 5, team kitaorg lawan debat ngan team syifa form 1 tym uh..team f5 kalah cgu..hahaha"...kyah flashback zaman jepun dia dulu..
kami sedang berusaha mambanting tulang tuk dpt lolipop uh..(kelab PRS)..best

bes dpt jumpa member seperjuangan dulu dlm ict lin, rita, cgu2 al-amin...hafiza TQ invite sya tuk xplorace akan dtg..jumpe hanani, hanisah kb, amira, athirah, pikah, tggu gak FM, sbb dia promote warga dejourney dtg..tp sya x nmpk2 dia lagi..mgkin dia x dtg sbb next week dia pekse kot...

siyes tym debat berlangsung, sya x dpt beri tumpuan sbb sebuk bersembang..."k.yah..sae da behujah lom..".."cgu dia da lama da hujah..cgu x dgr ke td.."..hahaha..sori sae .. siyes x dpt tgk kegelabahan nt pgg microphone..ehe.

lps g KAKUM, 3 kete mengiringi sya tuk g kedai tuk tempah tshirt XPDC...lepas wat bayaran n bincang2, kami tros ke jusco, isi perut n solat...saya ngn ksyaz de beli botol air kaler 'PINK' hahaha..kami beli sama patern..tp botol air uh trtinggal kt umah nadzirah..wawawawawa
pastu sya, kya n afee g umah nadz..solat..pastu gerak ke umah hajar..wow..tol tinggi atas bukit umh hajar..hahaha..hajar wat kenduri sempena mcm2, pindah umah, anak saudara n len2..smpi2 nmpk plak student2 al-amin..shbt2 fawwaz pun dtg..bru tringat kawan2 nik aiman, adek hajar..
pas tu kami berpecah, sya ngn kak syaz plan nk g low yat sbb ksyaz n beli laptop..so sya parking kete kat ampang..ksyaz drive..wahh hepinya berhenti sejenak bawak kete..

lps setel sume..pulang ke umh...kul 3 pg bru dpt tdo..

*cube wat yg terbaek ari nih..klu ade kelemahan, silala tego..TQ sume..
*ari ni ari bapa, base dulu, klu hari bapa sya akan kol abah n bile balik, penah bawak abah g shopping baju n suar, tp abah x nak guna sbb sayang nk guna...rindu kat sgt kt abah..AL-Fatihah...semoga abah di tempatkan di dalam golongan org2 yg beriman insyaALLAH..
tym raya 2006..last kami beraya bersama abah yg tersayang...

8 comments to “arghhh mereka touch screen lens.....”

  • June 21, 2009 at 2:01 PM
    duha says:

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • June 21, 2009 at 7:18 PM

    nape ngan duha ni?haha. sabar ea duha,nnt balik ye. :D

    waah, cegu. Thanks a LOTTTT taw coz sudi teman ana g lowyat sampai sesat2 jalan nak balik. Haha. Smgt dengar cite skali lost jalan. xbleh fokus lgsg kalo tgh drive n ade org cite. Huhu. mcm dont drive n talk la konon. cehhhh. Ape pun, thanks sgt2. Sweet memory lah. Hihi.

    haha. bila tu yg dorg sentuh lens cegu? hahahha. tyme ana da msuk kete nak balik ke?

  • June 21, 2009 at 9:00 PM
    shikin says:

    duhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

    x taw...bile derang touch..hahaha..siap la derang nnt kene lap lens uh..welcome kak sya..no hal la..small matter..leh borak2 n luangkan masa ngn ksya

  • June 21, 2009 at 10:14 PM

    woah!!
    ada nama ana,
    mula2 mlas nk bace, tba2 teruja!!
    hahaha..

    astaga..

  • June 21, 2009 at 10:48 PM
    shikin says:

    nt nihhhh..oo skrg cgu da taw la..klu cgu post nama nt..bru nt nak bce..gelabah

  • June 22, 2009 at 9:52 PM
    mscreator says:

    Eheh, jogging ke walking cikgu? Ada orang kata nak walking sahaja haritu?:p

  • June 23, 2009 at 7:38 PM
    shikin says:

    haha..oo yeahhh..cgu ckp walking ehhh..hahaha..derang jongging tp cgu x pun..hehe..mls..

  • January 6, 2017 at 11:11 AM

    Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates