Saturday, May 16, 2009

menjernihkan keadaan

,
Assalamualaikum..sori terpakse guna post yg besar sbb x puas nk comment kat shoutbox.. kecik sgt ruang nye..di sini cg byk menjadi pemerhati di shoutbox..pd mule nya mmg mls nk take note psl komen dr 2nd 'guest'..tp bila melihat ada kesinambungan dr pelbagai pihak..cam cg have 2 take note..hehe..erm thanx cg ucapkan pd pihak yg 'support' cg..TQVM.. setelah cg take note..cg ade berbincang dgn nabihah ttg IP n who 'guest'..pastu cg ada berbincang thru ym dgn asyraf..(sgt gentleman) menceritakan prkara sebnr kpd cg..cg menghargai tindakan asyraf..

di sini cg nk terangkan prkara sbnr..guest yg 1st tu mmg asyraf sbb dia nk suro cg betulkan nama dia dlm list jejak caliph..tp 2nd n 3rd guest..bkn asyraf..sbb mngikut IP address..mmg brlainan..n cg pun x mgandaikan asyraf sbb cg taw cara asyraf menulis word..so 'guest' tu bkn asyraf..cg x nak de sape2 kaitkan asyraf dgn hal 'guest' yg timbulkan isu sensitif berkaitan sensitiviti guru di al-amin..

cgu harap sume jelas.. n cg harap sape2 yg nak timbulkan isu2 sensitif or nk komen cg just sms cg..n pas nih.. cg hope bg nama btol agar senang komunikasi kite di shout box..kan ukhwah tuh indah..

ok..thanx sape2 yg sms cg wish teacher day...dr indon n mesir n dlm msia..sume2..tqvm..cg sgt2 menghargainya..cg sentiasa doakan antum di lindungi ALLAH hendaknya..cg sentiasa syg u all sume..rmi gak yg wish happy mothers day.hahahaha..

5 comments to “menjernihkan keadaan”

  • May 17, 2009 at 3:12 AM
    fathiyyah says:

    salam cikgu.baru faham,rupa2nya ada 'ribut' sikit ya kat shout box cikgu.
    tp rasanya dh setel kot eh cikgu. Agaknya adik tu dh ok tu and sedar die terbuat salah sikit. ter emo skit kot ari tu

    Tapi sy tahu, cikgu mesti tenang2 aja kan.

    :)

    take care cikgu!

  • May 17, 2009 at 9:50 AM
    shikin says:

    wsalam tiah..haha..base la adek2..mgkin dia igt dia ckp tu cam base2 je..tp sure dia pun x sgke cam akn 'ribut' haha..cg ok jer..tenang saja..haha..nt pun take care..

  • May 17, 2009 at 8:52 PM

    selamat hari guru cikgu!

    sori agak lmbt.hehe...

    semoga dilimpahi rahmah,mawaddah dan sakinah dariNya:)

  • May 17, 2009 at 9:26 PM
    shikin says:

    thanx aliah..semoga nt juga cemerlang dlm akademik insyaALLAH..

  • January 6, 2017 at 10:58 AM

    Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates