Tuesday, May 5, 2009

bile cgu mara!!!!

,
Assalamualaikum..haha..rsenya sape2 yg kenal ngan sya..sume penah kena marah..haha..ampun ya buk..hehe..maaf la klu de yg masih simpan dalam hati..saya mara, saya syg..tu jer..

td saje la chatin ngan alumni al-amin..ahaha aciks..hehe..pastu buka la story..psl cg pena mara dia..

acik hanafz: ahaha, ade gak laa kengkadang, kalo cg marah cg cubit2 sume.. ade gak lebam2

acik hanafz: memule knal cg mase kat pangkor..cg saket tgn.. then ana tolong picit...from that i knew u better n better...n cg pun mcm sumtimes dh trikut2 perangai kami orang mcm cthnye care nadz bercakap... ana x ingat ape tp ade words die yg cg suke sgt sebut
aShItAnO sensei: "cg paham x?"..word yg slalo kak nadz sebut..
acik hanafz: haha
aShItAnO sensei: tu word nye
acik hanafz: haaaa...hahaha...then cg start nak knal inah ngan lebih dlm, duha lebih dlm mase tu
aShItAnO sensei: haha
acik hanafz: frankly (scr pkiran x matanye disaat itu) ...ana rase mcm cg akan jauh cikit dr ana...*matang... tp mmg ana rase gap tu
aShItAnO sensei: erm
acik hanafz: tp itu dulu la!!...skrg otak dah matured...dh boleh kawen... hahahah
acik hanafz: mende plg ana ingat cg marah ana sbb ana x serius...ana kecik hati.. (time tu laa)...time tu ana rase mcm ana useless laa ape laa...cg mmg marah yg gile2 gak laa...ana balik pun ngs2 tensen..tp bile fikir2 blk
aShItAnO sensei: sweet sbb nanges
acik hanafz: haha..baru ana tawu.. ana kene serius sikit time wat keje.. ana discover.. serius ni x bermaksud muke kne muncung bile wat kerja...serius ni kite bg fokus kite bile kite wat keje
aShItAnO sensei: yup

acik hanafz: then implikasi nye... ana betul2 rase impaknye bile ana da dkat ngan spm...terutamanya paper addmath... pergh.. time tu mmg usaha gile2... konfirm time tu laa paling serius ke... fokus ke ape jadah sume time tu.. pergh
acik hanafz: thanx a lot cg.. kdg2... ade gak cg marah sbb ape tah... alaaa yg tu kalo cg marah salu cg cubit2...blk nangis2 tgk lebam... ckp kat diri sendiri... fikir ape salah sndr...
acik hanafz: 1minit...
acik hanafz: 2minit...
acik hanafz: 3minit..
acik hanafz: 1jam...
acik hanafz: xde
acik hanafz: xwat ape pun
acik hanafz: cume kdg2 cg geram ana x wat sumtin yg cg nk
acik hanafz: hahaha
aShItAnO sensei: hahaha
acik hanafz: lbile sapu lebam tu ngan sedu2nye
acik hanafz: fikir
acik hanafz: cg ni x sayang aku
aShItAnO sensei: hahaha
acik hanafz: tp cg ni baik ngan aku
acik hanafz: ape cg ni?..sy x faham...hahaha... bermule la kecelaruan identiti.. hahaha
acik hanafz: get to noe u better n better
acik hanafz: lame2 bile dh besa mcm naek f5
acik hanafz: mkn sensitif
acik hanafz: mkn fikir mcm2
acik hanafz: bile blk muhasabah
acik hanafz: xbaik fikir mcm tu...she's my lovely dovey teacher... just let she be as her own HER...nak2 bile dah blaja psikologi...sume berkisar tentang manusia
acik hanafz: so
acik hanafz: sume2 yg dh berlalu
acik hanafz: xkesah laa
acik hanafz: pahit
acik hanafz: masam
acik hanafz: masin
acik hanafz: sakit
acik hanafz: perit
acik hanafz: sume ana klasifikasikan sbg satu kngn alam persekolahan yg sangat BAHAGIA bersama CG SHIKIN
aShItAnO sensei: hehe
aShItAnO sensei: bestnye
aShItAnO sensei: mara2 nih

hahaha..poyos la aciks nih..haha..windunya sama kamu..last jumpe tym buka pose sama2 tahun lps...

maaf kat sape2 yg cg penah mara..tah la da sebati dlm jiwa n naluri kot..wkaka..penah ade kes uh cg marah smpi berbulan2 bdk uh majuk..haha..plak uh..saya part kdg2 mls nk pk..tu yg berlarutan berbulan2..tp bile da windu..tok..tok..ketuk balik pintu hati si DIA..haha..base la kan..ok la..saje jer..x de bende nk cite..

8 comments to “bile cgu mara!!!!”

  • May 6, 2009 at 8:00 AM

    waah...cg x pernah marah ana...cg x sayang ana eh...hahaha...

  • May 6, 2009 at 6:24 PM
    shikin says:

    k mara nt sbb muke nt lebih siyes dr cg...base bdk2 debat..mmg cg x penah mara..kang cg bagi 1 hujah..u all balas 1000 hujah..takoootttttt...tp x taw la syg ke x?..haha..sbb x penah mara kan..hahaha

  • May 6, 2009 at 8:47 PM
    duha says:

    lalla~

    saya slalu gak kene marah..nnt nk ym ngn cg ah..bia cg ltak kat blog..hahha~

    maen2 saja..

    tape..ana mmg slalu wat cg marah..maaf~ hehhe

    kenangan bersamu CG Norashikin terpahat di kalbu menggunakan paku payung 12 inchi~ (wow!! dalamnye) haha..

    p/s:maaf merapu

  • May 6, 2009 at 9:13 PM
    shikin says:

    duha..ayat nt uh cover2 skit..da la dulu acik terasa hati sbb cg nak mendalami nt dgn lebih mendalam smpi trlepas pndg kt dia..hehe..cehh x baekk..aciks ampun..

  • May 7, 2009 at 11:17 PM

    haha. gelak dulu ok.
    banyak kali je kene mara ngan cegu.
    tp, bg ana xde la mara siyes sgt, tp menusuk kalbu gak ar.haha. well,u know me ;P.

    tp,org kate marah tu sayang. hehe.
    bile igt2 smule, mcm rndu plak. kan2?huhu.


    acik2~!ana igt smpi skrg taw. haha. u know what if u still remember it. lalala~

  • May 7, 2009 at 11:41 PM
    shikin says:

    alaaa k.syaz..ape dia yg remember2 nih..nk taw

  • June 2, 2009 at 11:21 AM
    acikhanafz says:

    uhu..
    saye malu..
    ingatkan x kua sni..
    adoy..
    rase cm kne terjah ngan melodi..
    adoyai..
    ape2 pun..
    thanx cg..

    p/s: kaksyaz..ape? ana x remember. nnt msg eh.. hahaha.. bia cg termangu2..haha

  • January 6, 2017 at 10:49 AM

    Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates