Wednesday, November 24, 2010

Saya suka games tu

,

Sambung cite jaulah dgn caliph14 hehe..sebuk sgt dgn kerja kat opis an..so hole dulu update ini blog..

 

last day kat umah echon..pg pas solat jamaah n tazkirah brsama dgn ustazah aminah kamilen..maka suhaila tgh menggemparkan emosi dan otak kami tuk berfikir..hahaha..mule2 saya x amek port sgt..saya g tgk TV dan Online..bile dgr derang menjerit2 n happy..so saya terus JOIN.. IMG_5846IMG_5891

IMG_6028

DSC_0021 DSC_0008DSC_0030DSC_0051 DSC_0034 DSC_0045  DSC_0054 DSC_0063 DSC_0066 DSC_0071    

 

serius tensen bila x dpt jawapan..tapi bila da dpt jawapan, rasa nak kenekan org len yg x taw..serius enjoy…(ok fine ye afah, de satu soklan uh cg x dpt jawap..)

 

masa balik cam ..alahhhh bila la dpt jumpa lagi..saya menjerit..”next year kita plan g pulau perhentian plak..kita konvoi rmi2”

 

 

TQ ECHON bg kami lepak kat umah yg 5Star..igtkan kat toilet pun ade air cond..hehehe..

8 comments to “Saya suka games tu”

  • November 25, 2010 at 2:11 AM
    TUKANG KATA says:

    maaf cikgu.saya tak dpt join balik ganuu..

    mengubati rindu dgn usya2 gambar kalian semua saje laa nmpaknya..

  • November 25, 2010 at 2:32 PM
    Anonymous says:

    kenapa cam nampak ada 2 group?

  • November 25, 2010 at 3:33 PM
    shikin says:

    2 group?

    yg gmbr pantai sunset uh ade yg x pergi, sbb mereka ade assignment kene wat..

  • November 25, 2010 at 8:35 PM
    embam says:

    cgu perlu la kan gamba yg mulut ana macam tu -.-

    anyway reunion memang sangat besttt XD

  • November 26, 2010 at 2:03 AM
    fm says:

    cg, game ape yg best sgt tu? nak main gak. hehe

  • November 26, 2010 at 9:13 AM
    shikin says:

    perlu2 ye embam..hehe..

    fm: nnt kite men..haha..tapi takut nt geram..hahaha

    nama games uh "IKUT SKEMA JAWAPAN"

  • November 27, 2010 at 2:07 PM
    Liyana says:

    Game paling menyakitkan hati haha.

    Tapi paling takleh blah adalah cegu tak tau ada berapa huruf dalam nama cikgu! ANA TAK BLEH TERIMA!

    S.H.I.K.I.N lime posen, cegu? -.-'

    (Lee)

  • November 27, 2010 at 2:51 PM
    shikin says:

    hahaha..semua cam menjerit bila cgu mula mengeluarkan jari..hahaha..SHIKIN 50sen BETOL X? SALAAAAAAAAAAAAAAAAH

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates