Thursday, October 7, 2010

3 x TAHNIAH

,
Assalamualaikum..

Tahniah kat bee, saidatul and syaza, sebab mereka da dapat lesennnnnnnnnnnnnnnn P..yeahh alhamdulillah..bawak kete jgn berangan sgt2 taw..skit2 x pe..kalau takut, bawak kat side lorong motosikal..huhu..x pe kalau takut nak drive, gajikan seorg driver yg pandai bawak kete..lesen u all simpan je la..

erm x de la..awal2 uh mmg la cam excited, kalau boleh nanti pas spm, siap offer kat driver nak wat part time jemput adek2 kat skola..adek x nak g skola pun , u all paksa g skola even sabtu ahad..

mimpi pun racing kete kat sepang..ewahh melampau..

berhati2 semasa memandu..ngntuk?..tido kat shell..stesen minyak len x best sgt..ok salam..


8 comments to “3 x TAHNIAH”

  • October 7, 2010 at 8:16 PM
    sairisya says:

    HAHAHA ! perlu ke bagitahu satu duniaaa ? memalukaan, hehe

  • October 7, 2010 at 10:29 PM
    Rosbee says:

    hahaha comel je buat announcement.

  • October 7, 2010 at 11:31 PM
    duha says:

    tahniah

  • October 8, 2010 at 7:39 AM
    shikin says:

    saidatul..perlu supaya polis2 leh standby..ngee

    bee..mmg comel

    dudu..nt bawak kete cg takut..

  • October 8, 2010 at 8:34 AM
    duha says:

    ana tgh nk belatih jd pelumba f1 yg terkemuka

  • October 8, 2010 at 10:39 AM
    shikin says:

    lagi la cg ngeri..da beli ke hand sock cg..kaler pink, itam dan cream

  • October 10, 2010 at 10:07 PM
    duha says:

    ana balik taun depan laa cg..huu~

    don't worry,i'll buy it for you..

    p/s:belanje tiket balik!

  • October 12, 2010 at 3:06 PM
    shikin says:

    wahh terharu beli an..

    x nak blanja tiket balik..cg akan g sana..cewahhh..

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates