Monday, July 12, 2010

KHAS BUAT si DIA

,

Assalamualaikum..

walaupun saket2 ni..ku gagahi tuk share cerita semalam..

DIA..aww..NurDiyanaNasTamimi..di lahirkan pada 10 Julai 1993.. anak ke 3 dari 7 org adek bradek..

Saya kenal dia dr drjh 1..betol eh..nt x de pindah2 skola an..haha..mse skola rendah..mmg sume ckp saya guru yg garang..mmg x bagi muke betol la..muke bengis cam hape..      Picture 026Picture 007S   IMG_0372DSC_0090 (3)DSC_1350

masuk tgkatan 2, saya mule baek dgn dia, tp x bole nk refresh balik kenangan2 dulu2..hehe..

tgkatan 3 saya pergi meninggalkan dia dr al-amin, masa tu dia join majlis perpisahan tuk saya, saya igt lagi dia menangis terisak2 semasa bg ucapan buat saya, "lps nih x taw nk lepak kat mana, kalau cg da x de kat al-amin"..hahaha..

dia x penah say 'no' kalau saya minta tlg apa2 tp tu dulu, skrg nih dia da mula byk bunyi haha , mgkin da besar an.. paling ketara sejak masuk debat..mmg kdg2 dia nk menang..hahaha..ayat senang sya “hah derhaka”..tros dia senyap..keh keh..DSC_0524klsentral n keteapi (130) DSC_2084

sya slalu mara2 dia, melampau..tah2 mak dia pun x penah marah dia..

nasi goreng dia sedap..

ske merendah diri, yg ni paling x tahan..muke seposen kalau org mara, muke cam x de prasaan..

kalau naek kete dgn dia, kalau boleh lampu merah pun dia suro saya langgar.."nnt nt da dpt lesen, cg x nak nek kete dgn nt"...hahaha ucapan ikhlas saya pd dia..

semalam…

2x suprise tuk didi..cam melampau..haha..satu dari kawan sebatch..lagi satu dr anak2 usrah didi..2 2 saya join..wow..DSC_0827

kebetulan time besday dia adlh masa debat musleh dan dia berkampung di hotel putra..maka kami ske akan menyelerakkan bilik dia..yeay..

 DSC_0853 DSC_0857 DSC_0869 DSC_0882 DSC_0887  DSC_0890 DSC_0900 DSC_0915 DSC_0917

perancang2 tuk suprizoooo..TQ huda lakonan mantap..dia betol2 besemangatla pas kene suprise sampi dpt pendebat terbaek pas tu..ngee

DSC_0925  DSC_0950 DSC_0974 DSC_0984 DSC_0990 DSC_0998

dia la buah hati jantung pisang saya..haha..TQ dee melayan dan memahami cg beberapa tahun nih..semoga ukhuwah antara kita smpi bila2..TQVM n Selamat Hari Lahir ke17 tahun..wish u luck 4 SPM..luv u so much...

bulan nih ramai yg melahirkan diri..Happy birthday gak 2 Kak Syaz (4hb), Qistina (5hb), Saidatul Syazana (6hb), Husna (9hb), Kak Yah n DD (10hb), nabihah (20hb), Anith (22hb)..

 

Semoga Allah menambahkan keimanan kepada anda semua..sayang semua..

9 comments to “KHAS BUAT si DIA”

  • July 12, 2010 at 9:32 PM

    cun nyeek gmba didy mase kecik. ehehe ;)

  • July 12, 2010 at 10:16 PM
    shikin says:

    hahaha..anak jepun

  • July 13, 2010 at 4:40 PM

    :)

  • July 13, 2010 at 5:16 PM

    aku jiwa pahlawan is cikgu shikin..hehehe

  • July 13, 2010 at 5:16 PM

    HUDA

  • July 14, 2010 at 8:09 PM
    msradd says:

    haha, tudung kak diyana. :)

  • July 15, 2010 at 6:52 PM
    shikin says:

    ayu: comel an..byk lagi koleksi2 gmbr dia kat cg..haha..tggu dia wat hal je dgn cg, cg sebar..hahaha

  • July 15, 2010 at 9:07 PM
    sevenNeedLes says:

    ooo mcm tu eh.. siap la lepas ni cg tido ke ape... mmg setiap angle la ana capture gagaga...

    huih sumorg 'admire' tudung ana. cguuu awat letak gmba tuuu. ohoh. diyana, sabar.

    btw cgu, thanx sgt2. 10 tahun dah ek. yg pasal majlis perpisahan cgu tu mmg xle bla haha.

    moga Allah berkati hubungan kita.
    ameen. u'r the best teacher!

  • July 15, 2010 at 10:46 PM
    Cikgu Shikin says:

    dee..mslhnya base nt tdo dulu..so cg yg akn capture gmbr nt..hehehe..

    bestu cg nak letak gmbr yg mana?..ade byk lagi nih..

    cg terkejut tym majlis tu nt banjir kilat..sgt terharu cg tgk nt..syg nt

    u'r the best student too!

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates