Saturday, February 6, 2010

TATKALA

,

tatkala org duduk menonton tv, tatkala org jalan2 window shopping, tatkala mereka berjogging, tatkala mereka chating/online, tatkala mereka mandi 3x sehari..saya disini?..apekah?..wawawawa..saya hanya tdo 3jam sehari, duduk atas kerusi bertemankan laptop, minum air kosong jer hanya semata2 buat jadual waktu utk SMK Abdul Rahman Talib..oohhhh ASC..

P050210_18.19_[01]

bende ni la sya pulun sepanjang hari..laptop ni dah 4 hari on 24hours P060210_10.57

Alhamdulillah selama 4 hari duduk memanaskan kerusi, akhirnya siap juga..mmg timetable sekolah nih sgt complicated..pening kepala..imagine 2 subjek ada smpi 4 atau 5 org guru dalam satu masa..berkat kesabaran dan manual dan ilmu yg di beri..segalanya settle..

3 comments to “TATKALA”

  • February 6, 2010 at 4:27 PM
    wardah says:

    pergh.. tgk pon dh pening..:)

  • February 6, 2010 at 5:05 PM
    maryam sha says:

    chaiyo cekguu!!
    cekgu mmg mantap=)

  • February 6, 2010 at 6:48 PM
    shikin says:

    hahahaha..pening giler..

    yo mantap sey..hehe sengal

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates