Saturday, February 6, 2010

DI SINI BERMULA

,

Assalamualaikum..

Oleh kerana da malas nk cari rumah or bilik, so sya amek keputusan stay kat asrama sekolah dimana sya ditempatkan di Kota Bharu..dekat pun dekat, jalan kaki jer g sekolah, save duit minyak..ngee..idop kene sempoi..

Di sini juga sya di beri syarat..kene jadi warden asrama, kalau ada pelajar saket tgh2 malam ke, sya kene hntr g hospital..ok fine, no hal..bila lagi nk wat kerja2 amal..hehe..DSC_0001

bangunan asrama (bangunan ni menempatkan pelajar tgkn 3 dan 5shj..setiap ptg n mlm mereka akan prep kat level bwh, so mmg x pernah sunyi..

DSC_0002_picnik

nama bilik sya..sape yg saket dtg cni, sya bg penawar..

 DSC_0003_picnik

 DSC_0008picnik

masih berselerak..online dulu baru kemas okay

 DSC_0010almari dia sgt ‘ramping’..tetibe tringat masa tuk hostel tym blaja dulu..

DSC_0014

bilik saya.. 

erm tu je nak cite..ok nk sambung mengemas…x saba minggu depan nak balik..dah plan balik dgn aminah and maryam sahar..doakan kami..(ceh lmbt lagi)

13 comments to “DI SINI BERMULA”

  • February 6, 2010 at 4:31 PM
    wardah says:

    kesian cgu dpt locker ramping..ana punya gemuk.. 2 pintu.. hehe..

  • February 6, 2010 at 6:13 PM
    ayatulakhras says:

    duduk asrama ke cg??g skola pkai uniform x??nnt kene dende...hehe..anyway,ana dpt 2 locker sbb roomate ana sorg je.cg ade roomate ke??(muke excied)

  • February 6, 2010 at 6:52 PM
    shikin says:

    x aci nt dpt loker gemuk..

    haha..kene pki uniform eh..erm..roomate cg bdk2 sekolah tu la..tarik je derang ajak teman tdo nnt..hehehe

  • February 7, 2010 at 9:12 AM
    |makhlukDIA| says:

    wahh

    tu skola kwn ana

  • February 7, 2010 at 11:53 AM
    fathiyyah says:

    wah! cikgu jadi warden ke?

    kalau cikgu ada borak2 ngn ustzh hachinah, kirimkan salam ana pada ustzh ya cikgu. ustzh kesayangan tu. hehe. boleh juga pada mami ayu(cikgu azlina idris) dan cikgu izayu dan ust Wan Osman, dan cikgu suzuki dan cikgu mariah. hehe.

    banyaknyaa nk mintak tolong cikgu kirimkan salam. rindu naim la cikgu, nak buat mcm mana :D

    p.s: ana copy dr komen kat blog sy. cikgu belum bc kot? hehe

  • February 7, 2010 at 1:10 PM

    spe izinkn cg gne bili ana tu?

    haha

  • February 7, 2010 at 2:04 PM
    shikin says:

    wahh afah, tye kawan nt, dia x nak kirim salam cikgu2 dia kat cni ke mcm kak fathiah uh..haha..

    sori la thia, cg belum bermesra dgn cikgu2 di sini, cg byk habeskan masa duk kat bilik server n cikgu suhaimi fauzi..ngeee.. ehh jap de cikgu suzuki..wow wonderful name..

    kalau rindu naim, dtg cni ziarah cikgu2 nt..hehe..

    SYIFA..ijinkan la syifa..nnt cg blanje eskem eh..

  • February 7, 2010 at 2:24 PM

    haha. okay. ana tggu.

    ececeh

  • February 7, 2010 at 5:40 PM
    shikin says:

    SYIFA ZAMAN SKRG MMG MEMENTINGKAN ESKEM DR JADI PENAWAR..hahahaha..

  • February 7, 2010 at 8:51 PM
    Rosbee says:

    balik kan, ha ape lagi. mingo mingo ! ahahaha

  • February 7, 2010 at 10:57 PM

    comelnya bilik almari semua..
    haha..
    semoga cg bahagia :)

  • February 8, 2010 at 5:27 PM
    shikin says:

    nt belanja cg mingo mingo 1 and eskem pelangi 1..

    semoga cg bahagia eh huda..heheh..ameen

  • February 11, 2010 at 11:30 PM
    Anonymous says:

    cg keciknyeeeeee almari.ana ade due pintu.alamaak mcm mane nak masuk U NIH,,mesti tak muat...2 pon da sesak nafas..
    -ira-

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates