Saturday, February 27, 2010

SHARING IS CARING

,

td chat dgn insyirah..smlm dia g program motivasi..erm best2..rugi sape yg saje2 x pergi program2 mcm nih..sgt2 rugi..sbb idup kite kene sentiasa di tampar byk kali bru kite sedar..

kebesaran ALLAH..Open your eyes..

Insyirah aHassan: nanti ada monyet tamak
shikin: yeah
Insyirah aHassan: ha ni..
shikin: haha
Insyirah aHassan: ni monyet gedik la td..jalan kat sawah macam apa..
shikin: hehehe comel..em comel bear uh
Insyirah aHassan: hehe…apesal xde suara dah ah?
shikin: tah..tetibe terasa tgk cite madagascar
Insyirah aHassan: haha..klaka cite tu..
shikin: agak la
Insyirah aHassan: monyet nye agak mantap menari..
shikin: hahaha

Insyirah aHassan: smlm kitorang tengok tu kat youtube..
Insyirah aHassan: hah..ade lagi satu..
shikin: nak2

Insyirah aHassan: derang nak lawan ragbi..tapi tak yakin boleh menang
shikin: oww
Insyirah aHassan: yang diangkat nanti dia kata berat dia 60 kg
shikin: em
Insyirah aHassan: target setengah padang je…nak best kuatkan suara…mermang bulu dengar
shikin: da maksima da nih
Insyirah aHassan: ok
shikin: naek bulu roma cg tgk…naek motivasi cg
Insyirah aHassan: nanti yang diangkat tu cakap..
shikin: best2
Insyirah aHassan: yang beratnya sebenarnya 70kg….dia tipu tadi… terer kan?
shikin: ha ah
Insyirah aHassan: dah satu padang...bukan setangah padang!
shikin: hehehe
Insyirah aHassan: tu je lah..
shikin: hehehe

moralnya..apepun kita wat, yg paling utama adlh diri kita..dan perlunya ada sokongan dan motivasi dr sekeliling..jgn berhenti menerima nasihat dan pandangan,,ape yg penting kite kene strong..(ape saya ckp nih)

kita selalu memperlekehkan program2 motivasi sebagai x penting..ANDA SILAP..smpi mati pun kite perlukan motivasi dlm hidup..

5 comments to “SHARING IS CARING”

  • February 27, 2010 at 4:14 PM
    h/g says:

    Ni Insyirah mana ni cg? Hahaha..

  • February 27, 2010 at 5:52 PM
    shikin says:

    erm tah la..hahaha..rsenya sorg je kwan cg nama insyirah

  • February 27, 2010 at 9:01 PM

    kawan eh?
    bukan anak murid..

    yeah, kita kena ada motivasi.

  • February 27, 2010 at 9:19 PM
    shikin says:

    hahaha..tu bahsa motivasi uh huda..anak murid+member=kawan.ngee

  • March 4, 2010 at 4:06 PM
    h/g says:

    oh..ini theory cg shikin.. Nanti boleh lah buat CG SHIKIN THEORY STATES THAT WHEN MURID+MEMBER IT WILL BE KAWAN..hoho...

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates