Sunday, January 10, 2010

COFFEE 'MIX' SATU

,


Assalamualaikum..ari rabu lps pas balik kerja, trus gerak ke low yat..hmpir 4 jam berdiri cari permata hati yg di idamkan..'sebuah notebook'..bila sya ckp nak beli notebook, maka rmi suara2 sengau berkata "laptop lama kan cam elok lagi".."kenapa nak beli laptop baru?".."wahhh byknya duit dia"..hishhhhh..jaw simple.."sya da tua, x larat nk kendong laptop berat2 nih..nak travel sana sini..bkn duk satu tempat, Allah bg rezeki, belilah something yg puas hati, benda yg leh nmpk, at least ada aset, laptop lama uh da lama sgt, da 6 tahun dah"..mule2 sambar compaq, 2 ari pakai, terus tukar ambik ASUS..so OK..cun..

sabtu dtg office kemas segala dokumen, pas settle semua, g sekolah al-amin, jammed.."cg, nk minta tlg bwkkan kami g beli tikar getah kelas ana boleh x?..guru kelas ana ikut sekali"..ok2..set..



f5 semua ari nih bergotong royong kemas kelas..wahhh best2..jumpe atey, nafis, khairi, esah, kinah, anith, anis, syaza, saidatul, syi (muke siyes sgt, tkut cg nk tego),dee, kysah, wani..sgt best..

ptg sya bg talk pasai kemahiran blog..sorry x prepare sgt sbb terlalu sebuk, ari2 tdo kul 2 pg...alhamdulilah dpt smpikan sesuatu yg baik insyaALLAH..thanks alumni invite cg..

lps solat maghrib nk beransur.."cikgu ana nak peluk cikguuu"..fahima mendakap..wahhh sayu pulak rasa.."cikgu x balik langsung ke KL ke nnt?"..."erm x taw lagi fayma"..




balik hntr huda.."cikgu turun la dr kereta, ana nk peluk cg"..wahhh kenapa mereka buat saya susa nk melepaskan mereka..hahaha..TQ huda temankn cg sepanjang hari..semoga ALLAH menjaga iman nt insyaALLAH..

mlm tdur kul 2pg lagi , mengemas brg2

ari nih gerak dr umh kul 8.30, amek saidatul, g hntar kereta servis, sementara uh kami g breakfast..borak2..so kena angkut beg berharta sya smbil berjalan cari kedai makan, saidatul sengal "kita ni mcm org lari dari rumah je cg, bwk beg sambil jalan kaki"..erm jauh dia pikir..hahaha..sejam lebey kami brborak..hntr saidatul balik..TQ S, teman i Bfast..


gerak ke kuantan, ngantukkkkkk..azillah call..lama menemankan saya bercakap agar x mengantuk..TQ Azillah..hehehe..

Alhamdulillah smpi bandar Kuantan kul 1350..TQ ALLAH menjaga keselamatan sya sepanjang perjalanan..

12 comments to “COFFEE 'MIX' SATU”

  • January 10, 2010 at 9:46 PM

    wahh..rindu fathy and farrah nadia!!
    rindu CIKGU JUGAK!!!!

  • January 10, 2010 at 9:56 PM
    shikin says:

    hehehe..rindu nt gak

  • January 10, 2010 at 11:23 PM
    ", says:

    cey ek gu.
    cikgu selamat eh sampai kuantan.
    senantiasalah di samping handphone cikgu tauu.macam cikgu ckpla.IT2 ni boleh je call je cgu.
    SAYA AKAN.tunggu ye cikgu
    -Husna

  • January 11, 2010 at 12:07 AM
    sairisya says:

    cikgu, cerita larikan diri dari rumah takde ke? penat je bawak beg berat-berat dan jalan kaki ke kedai. hahah

  • January 11, 2010 at 7:06 AM
    shikin says:

    HUSNA~haha alhamdulillah slamat smpi kuantan..insyaALLAH cg sentiasa dgn HP kecuali g toilet atau tgh tdo atau cg de training mmg x angkat hehe..call je..hehe..

    SAIDATUL~ a ah la..lpe nk cite lari2 dr umah..nak kene cite ke nih..haha..

  • January 11, 2010 at 7:02 PM

    cikgu. muka serius? huaha... xprnh tfikir la plak.. huhu.. serius sgt ke? kuang3

  • January 11, 2010 at 7:44 PM
    shikin says:

    sgt ar syifa..muke berkerut cam huda tuhhh..nt ckp ngn cg bile nt nak telur jer..(rse cam nk tutup muke dgn bantal)

  • January 11, 2010 at 7:55 PM

    bila peluk cg..
    "kurusnya nt...."
    hahaha,
    cg balik dr kelantan, ana plak ckp camtu kat cg..
    hahahhaa :)

  • January 11, 2010 at 8:18 PM
    shikin says:

    hahaha huda, kamu btol2 mencabar cikgu..HAH!..tepuk semangat..pap pap pap..

  • January 11, 2010 at 9:14 PM

    pap pap pap!
    cukup.. belum sampai klate lg nih..
    haha

  • January 11, 2010 at 10:00 PM
    sairisya says:

    yeaahh. eh ana tak sengal ah. ana berfikiran jauh. dari jauh, semua orang pandang kita dengan kening terangkat sebelah. balai polis dekat je nak hantar kalau ada 2 orang budak sesat. Hahah

  • January 11, 2010 at 10:03 PM
    shikin says:

    oo ade balai polis ehh..ermm tp muke kite cam pelari umah profesional jer an..hehe..da mule merepek..

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates