Monday, January 18, 2010

AHHH

,

Assalamualaikum..cari2 template yg cun tp x jumpe..so nih je la yg ada..bila org sebuk tuka2 template, i pun sebuk nak gak..ermm bila da tuka sume2, tetibe dpt taw template sama dgn anith...erm bia la..kite sehati sejiwa..haha..biala..tgh tgk2 gmbr dlm hdisk..trjumpe folder “kepunyaan ku”..

P1010154

keyna (hepi teacher day)

IMG_2924

syafiqah and sh.amina (sbb dia telah wat salah dgn saya, kek n kad di bwh nih sbb dia nk memujuk..hahaha, comel)

IMG_2925

P1010155

keyna lagi

kasut

rindu kasut adidas saiz enam nih..

DSCN4698

kepunyaan ku

IMG_2916

wardah kasik hehe

DSCN4660

‘ammarah kasik, kertas yg bergulung tu sume ade kata2 yg dia tules tuk saya..comey..

 

*smpi sekarang sume2 uh ada lagi i simpan, kecuali kasut uh da koyak rabak n da sedeqah kat anjing yg ske gonggong kasut, and roti uh off cos x de da..hehe

5 comments to “AHHH”

  • January 19, 2010 at 6:40 AM
    shikin says:

    try

  • January 19, 2010 at 5:55 PM
    TUKANG KATA says:

    wah..nice layout..cikgu..boleh cikgu ajar mcmane nak tukar layout..saya tak reti lorr..hehe..
    tq2

  • January 21, 2010 at 12:37 PM
    shikin says:

    nice ke..hahaha..ok2..boleh2..

  • January 23, 2010 at 10:27 PM
    wardah says:

    eheh.. roti tu.. :)

  • January 24, 2010 at 8:51 AM
    shikin says:

    eheh ha ah la roti..

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates