Friday, July 3, 2009

'fly team'

,
Assalamualaikum..2 ari nih mmg leteh..sbb?..dpt pggilan dr boss suro cover 3 skola kt cheras..pastu smlm dpt panggilan lagi skola yg sya kene cover uh kene pass kt org len..haha..

ni cite smlm..kul 8 pg da terpacak kt SMK Putrajaya..kemas2 pe yg patut sbb pasbi da x dtg cni da..emma take over..seblum balik jumpe penolong kanan skola..pn SITI.."cgu, pasni saya da x duk skola nih dah..kwn saya akan take over sume".."hah?..knp u x duk cni lagi, u x ske ke ngn skola nih?"..."x de la cgu, abes uh, cgu x layan sya, cgu jarang ade kt skola, sian saya sorg2.." saje bergurau ngn Pn SITI..."ehh u nih..u tgk, i sebuk sgt, mana slalo ada kt skola, mesyuarat sana sini, kursus..ehh x bole2..bg no phone boss, i nk call boss u, minta u troskan training kt skola nih, u da slesa kt cni, da kenal sume guru2 cni"...hahaha..lawak jer..lps pas no..saya blah..kul 11 smpi kt SMK/SK Seri Bintang selatan..pas jumpa cgu penyelaras bestari n bincang2..sya tros ke skola AMinuddin Baki..masuk je skola uh..saya cam penin pale tgk padat giler skola nih..bdk2 brsepah2..dlm ati cam "derang ni x masuk kelas ke/x balaja ke?"...tgk cgu2 derang pun cam bizi semacam...skola nih top school kt KL..results SPM/PMR mmg gempak giler (100++ dpt straight A1 pelajar dia)..nak masuk cni mmg susa gak ar..

lps jumpa n bincang2 ngn cgu bestari..tros balik..letih tol rse..

Ari ni plak..wat bende yg sama g putrajaya sbb nk hand over keje kt emma..pastu ke SMK/SK Bintang selatan n Aminuddin Baki sbb handover keje kt Azizi..pastu sya ape cite?..da x de skola nk di cover..so dtg opis kt mid valley..derang kata, sya termasuk dlm senarai 'fly team' bersama dgn zainol, fauzi and jeremy..

'fly team' ni yg saya dbgtaw kene cover skola2 yg masih belum ada fasi lagi kt skola uh..so keje kami cover-mengcover..hehe..so stakat nih negeri yg still x de fasi (Sabah, Sarawak,Pahang,Kedah,Johor)..So saya masih x taw lagi di mana saya akan di letakkan..hope yg terbaek la..mgkin isnin nih bru taw kat mana ditempatkan..

lps setel urusan di opis, balik..mood baek..semangat kol Diyana bgtaw sume2..pastu dia ckp dia da konpem jd TKU..so alhamdulillah n congrat walaupun DD cam berat..b4 nih pun dia bincang ngn saya samada nk pilih mna Masyab or TKU..haha..perbincangan x leh di ceritakan di sini..haha..Allah da letakkan DD berada dlm jawatan itu..so terima dgn hati yg terbuka n penuh iltizam tuk setiap organisasi yg DD sandang..(ape ayt pelek sgt nih..erm x pe la..asalkan penyu di darat leh paham..ok latuhhh)

1 comments:

  • January 6, 2017 at 11:27 AM

    Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates