Wednesday, July 1, 2009

mggu 'cover' sedunia

,

Assalamualaikum..walawehhhh..saya andaikan mggu nih adlh mggu cover sedunia..haha nape ekk? tah la byk bende yg saya 'cover mgcover' dlm mggu nih..hahaha..dia antaranya..bru td sdg sya syok wat keje kt SMK Putrajaya 1, sya di kejutkan dgn member mkn tghari selama kt putrajaya..shahadan..dia berhenti keje, sbb dpt job baru.. so ptg td boss call suro sya esk g 'cover' sekolah shahdan..wawawa..da la 3 buah skola..saya hya mampu say "ok, baek"..igtkan dpt la fly team..rupenya stakat fly area cheras..haha..

berita baek wat wardah, sya dpt SMK/SK Seri Bintang Selatan ( seblah skola wardah seri bintang utara)..ari2 kita jumpa noooo..pastu lagi satu skola kat SMK Aminuddin Baki..x check lagi kt google maps kat ne skola nih..esk bru nak cari..so esk nk say goodbye kt cikgu2 kat SMK Putrajaya..

ape ek lagi yg di 'cover'..erm byk tp x leh nk story kt sini...haha

cume di hati ini sgt terkilan n sedey sbb teman sekamera menarik diri tuk g XPDC..saya hope sgt dia dpt g, sbb dia je stakat nih saba dgn karenah saya dlm mengambil gambar..

tah la tetibe ari nih byk bende yg wat saya rewind balik akhir tahun lpas semasa saya n squad gelabah bercuti ke cameron highland..

6 comments to “mggu 'cover' sedunia”

  • July 1, 2009 at 10:47 PM

    cg post ni..
    ada apa2 tujuan ke??
    dulu dan sekarang dah lain..
    hmm,
    pantas je rasa sume 2 berubah..
    hehehe
    wakaka
    kah2
    nak gelak..
    xtau knape..

  • July 1, 2009 at 10:57 PM
    shikin says:

    hahaha..gelabun la nt nihhh..x kesah la pepeun yg terjadi..cgu tetap sayang nt, sae, anith, wardah n tipah..cehhh poyo je tetibe ayat..warghhhhhhhhhhhhhhhhh...

  • July 2, 2009 at 11:53 PM

    cg...
    nama NABIHAH cg terlupa..
    nway, die still squad gelabah..
    don't forget..
    tambah nama die...
    hehe

  • July 3, 2009 at 11:27 PM
    shikin says:

    hahaha..x bek memaksa..haha..ehh jap..sae tye what next mision squad gelabah in future...JOM GERAK ke PDickson..

  • July 4, 2009 at 7:23 AM

    ok. NO hal...

  • January 6, 2017 at 11:13 AM

    Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates