Sunday, November 9, 2008

di hatiku ada kamu

,

Assalamualaikum..

"Cikgu dtg x majlis perpisahan form5"..sms dan ym dari students ku..
"Sori sgt2, cg x dpt dtg, tym tuh cg kt Bentung, Pahang."..sedey bile x dpt join majlis tuhh..Teringin di hati ini ingin melihat anak2 murid ku yg dikasihi diraikan dan melihat persembahan pentas mereka buat kali terakhir berada di Al-Amin...

Pada malam jumaat tu saya berkali2 call bhot..tye persiapan mereka..alhamdulillah lega dihati bila kedengaran begitu senang dan gembira di hati mereka kerana dapat menyelesaikan pentas dan persiapan berjalan dgn lancar..

"cikgu..pentas kitaorg cantik sgt cg...cg patut dtg sini..tgk sendri"..wardah memberitahu saya..

"haha..alhamdulillah..sori cg x dpt bantu u all di sana..cg yakin u all boleh buat yg terbaek, itulah hadiah u all tuk kakak2 and abg2 form 5"..saya gembira bila mereka gembira..

"Cikgu..derang tgh penyampaian hadiah..cg smpi dlm kul bape?"..bhot
"jap.. dlm setengah jam cg sampai" aku memecut kereta ku di highway karak..pada waktu tuh kul 2.30ptg jumaat..

Sampai di sana, bhot ckp form 5 sume da masuk klas..derang ada klas tambahan..sedey jer x dpt jumpa mereka..saya berkesempatan jumpa ajak2 F3 yg membuat post mortem..

erm x pe la ..x dpt nk jumpa..lgpun partner saya sdg menunggu di kete..x bole tggu lama..

Anyway..Congratulation for all form3 yg berhempas pulas, tenaga, idea tuk menjayakan majlis perpisahan form 5 2008.."ANDA SEMEMANGNYA HEBAT"..teroskan usaha, comunity u all, mantapkan kerjasama antum semua..yeah

Caliph 14..emm 11 tahun antum berada di Al-Amin, byk kenangan pahit, manis, suke duka bersama kwn2..antum boleh dikatakan membesar dgn suasana islamic di Al-Amin..Berakhir dgn linangan air mata di hari jumaat lps bukan bermakna berakhirnya ukhwah yg terjalin bertahun lamanya..still keep in touch.. selalo lah jenguk di al-amin..berilah adek2 semangat dan tunjuk ajar kerana antum adalah contoh kepada mereka..Jaga la diri dan jgn terleka dgn godaan dan cabaran yg menunggu di luar sana..jadilah diri antum sendiri..jgn muda terpengaruh dgn gejala negatif kerana antum adalah sumber inspirasi keluarga dan adek2 al-amin.. insyaALLAH.

U ar the real & great inspiration 2 all Al-amin generation..Do prove & show your BEST..Don't neglet your HEALTH.. take care it..Don't forget, perform SOLAT HAJAT everyday..wishing u ALL THE BEST IN SPM 2008..GOOD LUCK ..Antum adalah penawar hati cg..

LUV U ALL..

5 comments to “di hatiku ada kamu”

  • November 9, 2008 at 6:39 PM
    |makhlukDIA| says:

    cg syg ana an??
    okeh laa...ana pon syg cg..
    gegaa..

  • November 9, 2008 at 10:35 PM
    Amirul Arif says:

    2 tahun yg lepas, kita yg anjurkan majlis untuk Dejourney(2006). but now, kita punya turn pulak. haduhai

  • November 10, 2008 at 8:59 AM
    shikin says:

    tu la psl..mse beredar begitu pntas skali..

  • November 10, 2008 at 9:16 AM
    MMQ says:

    terima kasih atas semangat dan dorongan cgu.. cgu tgk video pon seronok apatah lagi yg betul2 ada kat sana.. hehe..love ya! mmmuah..

  • November 13, 2008 at 7:58 PM
    |makhlukDIA| says:

    kalo cg tgk vid sure la cg suke..
    sbb ana byk kali masuk dlm uh~
    saje nk bg cg tgk muke ana..x bosan an?hehee

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates