Saturday, September 24, 2011

Deko bersama Dejo

,
Assalamualaikum..

2 mggu di kemasik sgt memenatkan..

baru hari ni berkesempatan nk update raya bersama dejo..

bermula di rumah mencah, tp saya baru balik dr kemasik so skip umah menn..maka jumpa mereka di umah kinah yg lama gler x jumpa..ha ah la kinah , u semakin berlemak hahaha..cepat makan herba life dr iman..
 next station..umah ksyaz..

 next station , umah aisyah
iman da semput hehe..
 mencah semangat bercerita...
 umah ayuni yg bakal fly ke mesir esk..good luck ayuni..

umah fana basir...

sampai sini, saya tukar module hehe..mereka sambung beraya, saya g jumpe diyana dan beraya di rumah shafya dan balik.....Alhamdulillah..

sori to maya n atiyah..x dpt g umh u olsmiss miss miss..

mlm pengsan..penat..need vitamin..

Alhamdulillah..

Hiasilah kehidupan ini dengan gurau senda kerana ia melambangkan kehidupan yang harmoni. Jangan jadikan diri anda ibarat sekumpulan tisu-tisu kerana tugasnya adalah untuk mengesat benda -benda yang kotor "buah akal ialah ilmu pengetahuan,buah jiwa adalah iman dan buah fizikal ialah kemajuan" "cinta kepada bunga akan layu,cinta kepada manusia akan berpisah dan cinta kepada ALLAH s.w.t akan abadi" Wanita itu sendiri adalah rahsia Nafsu mengatakan wanita cantik atas dasar rupanya, akal mengatatakan wanita cantik atas dasar ilmu dan kepandaiannya, dan hati mengatakan wanita cantik atas dasar akhlaknya. Sahabat yang beriman ibarat mentari yang menyinar. Sahabat yang setia bagai pewangi yang mengharumkan. Sahabat sejati menjadi pendorong impian. Sahabat berhati mulia membawa kita ke jalan Allah.

0 comments to “Deko bersama Dejo”

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates