Monday, June 20, 2011

Ziarah dan KAF

,
Jumaat half day..Ambil echon dan aminah..zooooooom ke Bangi..Tujuan, nk ziarah Halim (ex student al amin dulu)..dan hantar aminah meeting di al amin bangi..sambil nk tggu aminah abes meeting..saya dgn echon cuci ATM mesin di PKNS bangi..hehe..echon la yg clear kan ATM mesin sbb dia blanja hmpir rm200 beli baju dan skirt..ngee..


pas amek aminah..dia pun nak shopping gak..okay..maka kami patah balik ke PKNS..haha..dah pukul 8.30 malam nih "cgu ..jom kita g carefour plak, nak cari baju lagi"..wow aminah..saya on jer..kul 10.30 lepak kat benteng taman melawati..makan..


kul 11 baru balik..kami semua lepak kat putra villa umah kyob..TQ KYOB..



Sabtu 18 jun 2011 plak  


KAF (kursus asas fotografi)..Anjuran IKRAM


Alhamdulillah byk saya belajar dr kursus ini..4 tahun pegang kamera DSLR, main auto jer an..buang karen..masa trainer mengajar "mulut saya terlopong jer...oooooo...oooooo....oooooo" siyes byk x tau..Alhamdulillah..


MURAH..tu yg g..RM30 termasuk makan minum ...sesi asas+outdoor+kritik..


G dgn ikOi..mmg bermakna la an..






balik dr program ni..singgah di surau al amin..jumpa kak alia bersama ikOi..Alhamdulillah..itu saje yg termampu utk kami membantu..selebihnya..pilihan tetap di tangan kamu..apepun TQ ikOi..pas hantar ikOi balik..saya zoooooom ke umah kak syaz..hehe...pas solat isya..


zoooooom makan kat kedai kak syaz..layan nasik forza + air ambra..mmg sedap..


kul 11 balik dan lepak2 dan borak2 dgn kak syaz smpi tertidur..siyes ngantuk giler..hahaha..sian kak syaz ckp sorg2 kot..hahaha..

2 comments to “Ziarah dan KAF”

  • June 20, 2011 at 11:33 PM

    eh blog cegu dah tak digodam ke? hahah!

    haha, manade ana ckp sorg2 la :P. cegu kannnnn. haha xbaik.

    xsabar nak jumpa lagi! haha mcm org bercinta kan. bercinta di jalan Allah ;)

    update sweetie weetie plak. :P

    *bukan kedai ana la. ish2

  • June 21, 2011 at 12:20 PM

    erm x tau la di godam ke x?..x berani nk syak sape2..hehe..tp mmg abes kelam kabut codingnya..ngee

    ohh nt x de ckp sorg2 ehhh..cg x igt..cg cam ngantuks giler..cume yg cg igt nt cam ckp.."hah cg nk tido la uh"..haha

    alaaa kedai family nt..ok la uh kedai nt gak..

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates