Saturday, January 29, 2011

terkini

,

these are photos taken from aljazeera live streaming.
read all footages to know what were happening and their sequences
26 minutes ago ·  ·  · Share
    • Izzah Azrin Norizan watched it da whole day today...hope all our friends are okay there
      10 hours ago · 
    • Fauziah Husain 
      Izzah iman kata dah xde airmata nak nangis.drp apart ting 8depa boleh nampak tembak menembak,yg mati terkulai,boming di bawah apartm mereka.rumah iman dekat sgt dgn bangunan kerajaan yg nak ditawan..."umi i m so scared...ni bukan drama2... Its so real.."
      Depa curfew for 3 days..hopefully mknan mereka cukup.semoga mereka selamat amin IA..
      7 hours ago · 
    • Farhana Anuar iAllah mereka selamat....sume umat islam kne same2 doakn...semoga Allah makbulkn doa kite sume....bsabar ye makcik....Allah is always there by everyone' side...
      14 minutes ago · 
    • Fatimah Muhammad 
      izzah: they will be okay inshallah and we will keep on sending our prayers... :)
      mkcik: once kjaan mesir lift up sekatan t'hdp internet, pasti fb, blog, websites dll akan banjir dgn upload gambar2 & video amatur dr apa yg berlaku. tp yg kita harap & doa-doakan ialah biar mrk semua selamat. ameen. tak sabar nk dgr dr mrk. syukran mkcik kongsi berita!
      nana: ameen !
      4 minutes ago · 
    • Norashikin Tajuddin kita sama2 berdoa..memahami situasi iman skrg..YA ALLAH lindungi mereka
      2 seconds ago · 

1 comments:

  • January 29, 2011 at 3:04 PM
    Choqchodoch says:

    naik bulu roma bila dgr tembak menembak neh...
    Ya Allah, selamatkn mereka...aminn

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates