Saturday, December 11, 2010

DIA DAH TERBANG

,

Assalamualaikum..


nabilaaaah..hah manisnya kenangan dgn dia ..understanding, sporting, happy go lucky..

erm kira cam sape2 de masalah..jumpa NABILAH..sure hilang masalah..garenti..


tipu kalau saya x terasa kehilangan dia kat bumi malaysia nih..


aaaaaaaaaaaaaa take care nab..cari ilmu cun2 kat LIBYA..


DSC_0098
bersama sarjan hamzah
DSC_0104


DSC_0117


DSC_0122


DSC_0126


DSC_0130


DSC_0138

DSC_0140


DSC_0146


DSC_0147
DSC_0151


DSC_0153
afifah x abes2 risau kalau dia fly..ade tak org akan hantar dia kat KLIA..huhu..


5 comments to “DIA DAH TERBANG”

  • December 11, 2010 at 12:31 PM
    |makhlukDIA| says:

    aaaa ceguuu~~~

    malunye anaaaa.

  • December 11, 2010 at 12:42 PM
    shikin says:

    msa record smlm x malu eh..skrg bru malu.. nasi da menjadi bubur

  • December 11, 2010 at 6:29 PM
    ciksab says:

    ala cik fifa oi..jgn risau la...ader je nanti org nak hanta insyaAllah..
    bebdk al-amin rajin bab hanta menghantar neh..hehe..sapa lagi dua org yg fly??
    n kenapa kak izyan ,kak lina,kak ulfa ader kat situ??haha..

  • December 11, 2010 at 7:16 PM
    shikin says:

    mereka ada disitu sbb mereka kawan kak nabilah masa kat STAM or DQ kot..hehe

  • December 11, 2010 at 11:35 PM
    Amirah says:

    waaaaa, alhamdulillah sempat jgk ana jumpe kak nabila time dia jd guru tahfiz kat uia tu. Sedih jgk xdpt hntr kat KLIA. Afifah jgn risau, insyaAllah kwn2 nt kat sini akan accompany nt. haha

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates