Sunday, June 27, 2010

GATHERING BANAT DI RUMAH ISTANA AIN, ULU LANGAT

,

Start Time: Saturday, 03 July 2010 at 15:00

End Time: Sunday, 04 July 2010 at 12:30

Location: rumah ain, ulu langat. address bg kemudian huhu

Description30448_1322579865875_1272188017_30735768_6475151_n

SALAM, seperti yg semua orang dah sedia maklum, or maybe jugak ada yg tak tahu, ain amirah taj ada ajak kita semua(banat je ye) buat gathering kat rumah dia kat ulu langat, 3rd-4th July 2010 ni. semalam ada lah kitorg buat meeting kecil2an di ym yg dihadiri oleh 4 ketul org je (ana, athiroh, ain dan izzati hanani) n kitorg ada come up with bbrapa ajk lah antaranya:


ajk penginapan: ain amirah ler
ajk games (bkn aktiviti,ya): izzati hanani
ajk konvoi: athirah n ain
ajk mknn: nadzirah
ajk pendaftaran: iman dan achik
ajk sanubari: kaksyaz


(betol an korang? huhu)
so ada pape ajk lagi yg nak ditambah ke or sape2 lagi yg nak volunteer buat apa2, sgt dipersilakan.


and yg ana add kat cni yg ada dalam friends list ana je, klu ada yg lain yg x termasuk tu tolong2 lah jemput tau.


sekian melaporkan dr kota damansara. (semua di atas copy dari Facebook atiyah…) 20954_1358919214258_1269865223_1038571_7484035_n                            saje promote muke atiyah yg melaporkan

setakat ni da 20 org yg confirm pegi..mana lagi yg lain2..jom2..banyak aktiviti kat cni..antaranya 30448_1322581585918_1272188017_30735770_7902834_nboleh panjat bukit lepas subuh..kalau matahari da naek..jgn harap nk rasa kabus2 puteh uh..

 30448_1322582505941_1272188017_30735774_1788204_nboleh berkubang mcm ain uh..perghh besar giler ikan keli uh..

 30448_1322583105956_1272188017_30735776_5978390_nboleh men ping pong..

 30448_1322584265985_1272188017_30735781_3595718_nboleh men netball dan badminton…

cg nk tgk tv bola sepak world cup dgn fathiyah, BBQ..ngee..

yg confirm pergi: ASMA.SYAZANA.KHADIJAH.NISA.MAHIRAH.AISYAH.KHAIRIYAH.NABILAH.IZZATI.SUHAILA.IMAN.ATIYA.ATHIRAH.AIN.ARFAH.SITI KHADIJAH.ALIAH.NOR ADILAH.ATIKAH.SHIKIN LAHM.HAJAR

yg kat oversea x balik uh, sabar ehh..

konvoi rmi2..tggu di Petronas depan Flamingo Hotel Ampang pukul 14.00 pm TEPAT 3 julai

7 comments to “GATHERING BANAT DI RUMAH ISTANA AIN, ULU LANGAT”

  • June 27, 2010 at 9:51 AM
    atiqah khuzaini says:

    hoho sedih2 tak dpt join.
    semoga reunion berjya, cemerlang gemilang terbilang! :D

  • June 27, 2010 at 10:44 AM
    shikin says:

    hahaha ayat cam frust lagi redha..haha..sabar ehh atiqah..nnt kite wat 'reunion pelajar oversea plak' cewahhh..insyaALLAH..

  • June 27, 2010 at 3:39 PM
    ateyyyy says:

    cikgu atas ni ana.

  • June 27, 2010 at 3:39 PM
    AMRU says:

    rumah itu sungguh lawa :)

  • June 27, 2010 at 5:02 PM
    shikin says:

    ATEY..NI CIKGU SHIKIN..YG KAT SINI NIH..ngee..umah tuh mmg KACAK

  • June 28, 2010 at 8:15 PM
    atiya says:

    cikgu perlu la nak promote muka ana sekali. hahaha

  • June 28, 2010 at 9:00 PM
    shikin says:

    mmg atiya..

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates