Saturday, May 15, 2010

SERIOUS RELAX OTAK..

,

Assalamualaikum..siyes dtg sini mmg rehatkan otak..best2..mai dtg perlis..ello gang2 caliph13..kalau ada kesempatan..mai dtg ziarah keluarga angkat..syiokk owww lari dr kerja, study, kesibukan dunia..mai..

ari ni pas subuh..da plan nk jalan2 cari pasal kat kampung..bromm..brommm..ronda satu kampung sambil tgk kebun daddy yg kesian sbb tanaman jagung daddy x menjadi sebab cuaca terlalu panas..x pe daddy..nanti ALLAH gantikan dgn yg lebih baik..AMIN..

DSC_0511tggikan daddy mereka..hehe..

DSC_0536

DSC_0571DSC_0585DSC_0588DSC_0594DSC_0595DSC_0599DSC_0603

mereka belajar bawak motor..fyma kata balik nih nak terus amek lesen motor..hehehe bagus2..

DSC_0606anak benih pokok bendi..daddy mmg rajin..beruntung mummy..hehehe

DSC_0610

ni kebun daddy..sian pokok2 jagung semua bantut x membesar..daddy kata selama 10 tahun..ni 1st time jadi mcm nih..

DSC_0617DSC_0619DSC_0620DSC_0626DSC_0627DSC_0631DSC_0637DSC_0677

pastu g ziarah pak ngah (adek daddy)..pak ngah saket..bila pak ngah kata “igtkan da x igt kami kat sini?”… terasa alhamdulillah hati hati kami masih bersatu dgn ukhwah kerana ALLAH..insyaALLAH program WAFDUL AMIN bukan sekadar program jangka masa pendek tapi insyaALLAH hubungan akan sentiasa berkekalan..

DSC_0685

pastu mengemas n pulang..sgt sedey saat2 nih..kami memuji2 betapa bestnya kami di sini…balik echon drive dr alor star smpi perak..saya?..haha relax di belakang..

DSC_0716

dengan aina..anak kak ngah..

DSC_0740DSC_0732DSC_0752DSC_0753DSC_0756DSC_0758DSC_0761

Alhamdulillah Allah permudahkan urusan kami..selamat pergi dan balik..rasa mcm nak dtg lagi..best2..TQ echon, fyma n dal offer cg join u all..

DSC_0786

Salute dgn mereka sbb spnjg saya memandu, walaupun mereka ngantuk tp mereka tahan x tdo utk menemani saya..ye ke? hahaha..TQ2…                             

2 comments to “SERIOUS RELAX OTAK..”

  • May 16, 2010 at 8:25 PM
    Amirah says:

    salam, cguuu... seronoknye dpt pegi perlis... sedeyhnye xdpt join g perlis. Terase plak time 'pak ngah' ckp "igtkan dah xigt kami kat cni".. mcm tu kot ape yg difikirkn oleh keluarga angkat ana (harap mereka fhm), klu ade rezeki nak giiii...huhu.

  • May 16, 2010 at 9:36 PM
    shikin says:

    wsalam..insyaALLAH next week nt g kan..hehe..

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates