Wednesday, April 7, 2010

SUSPEN

,

Alhamdulillah selamat smpi di Qelantan kul 5 tadi..erm mcm explorace pun ade..dr umah naek kete, tggalkan kat BHP (ptg minta tlg cousin bawak balik kete saya simpan di rumah) pastu naek bas..da lama x naek bas RAPID..bagi la RM3.. tiket print RM2.50..muke mmat driver uh buat dunno jer..ok fine dia x pulangkan baki..HALAL ok mamat..

bas plak x stop btol2 kat KL Sentral tp  cam jauh gak nk menapak..dah la bwk 2 beg..menapak dgn kesakitan lagi..erm sabar..smpi KL sentral tros naek Sky Bus ke LCCT Air Asia..dalam bas duk seblan indon tp dia ckp best cam lograt dia cam sedap di dgr..hahaha 1st time saya puji indon nih..haha..cam base tdo je dlm bas..

smpi LCCT makan mee kari kat marry brown, pastu check in dan solat..lepak2 online kat Surau..kul 4 terbang..mmg agas saspen sbb masa aircraft nak naek, langgar awan, 1st time saya rsa sgt suspen sbb mcm menjunam..smpi de makcik2 cam menjerit..saya pulak paniks smpi nak baca doa naek kenderaan n doa2 len tp terbaca doa makan..hahaha..cam base tdo lagi..ermm

alhamdulillah da selamat smpi Qelantan..TQ mak k.syaz bg pinjam kereta selama saya di Qelantan..

6 comments to “SUSPEN”

  • April 7, 2010 at 9:20 PM
    sevenNeedLes says:

    cg, cepat terbang sini balik.jangan malas-malas.

  • April 7, 2010 at 9:39 PM
    shikin says:

    ong..ong..ong.gedek..gedek..gedek..gedek..ong..ong

  • April 7, 2010 at 9:40 PM
    sevenNeedLes says:

    ?

  • April 7, 2010 at 9:42 PM
    shikin says:

    !

  • April 7, 2010 at 9:50 PM

    haha
    sengal. boleh plak terbaca doa makan??


    ?

  • April 7, 2010 at 10:52 PM
    shikin says:

    basela neves

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates