Monday, April 26, 2010

DIA KATA

,

sms dia berkata:

HUDA: cikgu duduk sorg ke kat asrama?

SAYA: apa maksud nt sorg. Nt jgn nk takutkan cg plak.. Bdk2 asrama ada

HUDA: haha. saje je. cg klu sunyi cr bdk asrama yg mke ngn prangai cam ana/didi ke, ajak brborak. cg jgn nangis tau. huh, ni ayt cm peghasan thp maut x? haha

SAYA: haha x naaaaaaak.  Nt ngn didi tiada dua. cg x nk ada komitmen dgn derang. Jahat x?..

tetibe saidatul msj

SAIDATUL: Cg, jaga diri, drive carefully. Tak Nak nangis2 taw. tak best langsung;( Plus sgt x cool, kite kan cool..

SAIDATUL: Yeah Alhamdulillah! Ana tak suka tngk  cg nangis tau cg. Welcome ;) cg, sbnrnya ana pun tggu cg ajak ana keluar.  Ana nak ajak tapi cg mcm sibuk dgn debat.  So ana tak nak kacau.  Lgpun skrg every weekend ada bengkel.  Tak free, susah. hee

*turun kereta je..huda da warning.. “cg jgn gaduh2 tau, jgn nangis2.”.. sambil cakap, muke x brsalah je.. tp nages tu cam kepuasan kot..men bengkak2 kan mata..cuci mata..aaaaaaaa saya mmg sgt cengeng..kelmarin tgk hindustan 3 idiots pun leh nanges cam hape..hahah..( ni situasi berbeza yg x ade kaetan dgn msj2 di atas, saje nk selitkan)

 

Akhirnya bila saya baca text ni..jiwa saya jadi semakin cool..0009053IVRU

TQ syi, huda, amani, saidatul, kinah n dd..“cikgu ana terima cg seadanya, ana x nak demand apa2”..ouchh touching kot..

13 comments to “DIA KATA”

  • April 26, 2010 at 7:25 PM
    .ikOi says:

    like! :)

    cg kalau kluar ngn sae ajk ana taw! ktorg nk order kambing golek! :P

  • April 26, 2010 at 7:38 PM
    shikin says:

    heyyyyy ikOi..x bek ar..embek..embek (bunyi kambing)

  • April 26, 2010 at 7:51 PM

    cg,cg. knp nama ana sesat? hehe. ana mmg x boleh lupe hari tu. sakit hati kot. huhu. xpe. skrg sudah baik semula :)

  • April 26, 2010 at 8:15 PM
    shikin says:

    ampun syi..ehh tp best kot kite borak2 mlm uh smpi nt say 'ngantuk' hahaha..

    da scan virus pc nt?..

  • April 26, 2010 at 8:15 PM

    HAHAHA
    cg msg tu ana dah berdebar2 dah..
    cite ape yg 'hot' sgt...hehe

    nway, take care.

    cg, cg dah curi masa study ana sbb nak usha blog cg nih.. haha.. xde ah..saje je :)

    cg doakan ana sukses dunia akhirat dan myumbang untuk ISLAM! yeah

  • April 26, 2010 at 8:30 PM
    shikin says:

    haha huda..insyaALLAH always dlm doa cg..

    gnti blk mse study nt td..ngee

  • April 26, 2010 at 10:49 PM
    Anonymous says:

    huwm huwm knape name yg amany uh kn kn kn?ta tmbh blkg dye like plg cute ke plg cntek ke?hahaha b0ley ta mcm uh?haha cg cg!haha mcm tetbe sesat je name ad!laen kali tls byk lgy au au auwww!haha

  • April 26, 2010 at 10:59 PM
    shikin says:

    hahaha..amaniiiii..appreciate sgt dgn kata2 nt kot..sat g cg ltk nama nt kat billboard nk ke KLIA..ok x?

  • April 27, 2010 at 6:27 PM
    sevenNeedLes says:

    aww sweetnye :P

  • April 27, 2010 at 8:30 PM
    sairisya says:

    haha cg ingat tak cg yg ajar ana kita kena cool dalam hidup. lepas tu, ana cool je sentiasa bila nak buat apa-apa. now, cg pun kena always cool lahh. baru geng dengan ana, hehe ;)

  • April 27, 2010 at 8:44 PM
    shikin says:

    dee ayat x leh bla la..cam trpakse jerk..ngee..

    saidatul..sbb uh ukhwah tuh indahkan..kita saling igt mengingati..ari ni cg lupe..nt idtkan..esk nt lupe, cg igtkan kan..esk luse nt ngn cg lupe..sape nk igtkan..wakaka..so sweeeetttt..

    yeahh cool...moto hidup kite taon ni an..yeahh..insyaALLAH

  • April 29, 2010 at 9:14 PM
    Anonymous says:

    kinah tu ana ke cikgu? hehe :D
    -kinahNT-

  • April 29, 2010 at 10:02 PM
    shikin says:

    erm ha ah kinah baby dinasour uh..ngee

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates