Saturday, February 20, 2010

CAP RIMAU

,

 Tajuk x de kaetan..tetibe rindu akan mereka..lama sgt x jumpe mereka..

DSC_0109105_0906 langkawi 125 bercuti di langkawi bersama caliph 14c14 DSCF1210 mana wakil umah FALAHCopy of Copy of DSC03754 DSC_0085 DSC_0474 aP1010081kem komander muda 2005   DSC_0029explorace 20081_141679144l 1_736247063lxplorace 2007 1_791153094l  DSC_0437 DSC_0326    DSC_0403same nama sebutan len DSCN0593 tadi sebut nama dia..pastu tringat dia..cepat balik boleh x duha..

5 comments to “CAP RIMAU”

  • February 20, 2010 at 10:26 PM
    maryam sha says:

    sriwasilah yg solehah,

    eceehhh.ha3.

    i like your post.pttutla ramai anak murid sayang.cikgunya sungguh pnyayang n sporting.truskan semangat dan keceriaan cikgu dlm mncurahkan bakti.cg nak tau tak,jika seseorg tu dpt bg hdayah kat seseorg tu,balasan dia lg best dr unta merah.unta merah tu cam kete sport tmahal kat dunia la..(ada kaitan ke)ngeee..sayang cg fillah.

  • February 20, 2010 at 10:56 PM

    cap rimau??
    nanti bila batch G4squared plak yg cg rindu...,tulis..
    CAP GAJAH tau.
    besaaaaaaar sikit..

    *gelabah gile

  • February 21, 2010 at 1:17 AM
    TUKANG KATA says:

    wah..cikgu..saya juga makin rindu pada cikgu serta kawan2..bila agaknya kita boleh bertemu empat mata?
    hehe

  • February 21, 2010 at 6:06 PM

    cg tajuk mmg x msk... huhu ;p

    ok2. cap GAJAH

    haha

  • February 22, 2010 at 6:47 AM
    shikin says:

    wow solehah? ameen

    TQ maryam..doakan cikgu aw..

    sayang nt gak maryam..

    HUDA sgt gelabah..g4squared kecik skit kot sbb cg x kenal semua "cap ikan bilis ke"..

    caliph14 n dejourney cg kenal semua..ngee tu yg BESAR PUNYA 'cap unta'

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates