Wednesday, November 4, 2009

KEGEMBIRAAN JELAS TERGAMBAR

,


Assalamualaikum..


Buang yang keruh..ambil yang jernihh..buang jauh2 mslh, bina hidup baru, org da x nak, wat ape nk tggu, biaq pi laaa. hidup perlu di teruskan..x luak..byk lagi bende yg nk dipikirkan..jangan layan sgt saket uh, mind set kene setup leklok..otak kene upgrade RAM..bg laju skit proses..jgn lampi or lembab..nnt ketinggalan..usaha lebih, insyaALLAh berjaya..jgn buang kawan sbb itu kwn kita, sentiasa memaafkan org, insyaALLAH hidup kite akan sentiasa di berkati n ceria..jgn cari mslh org, cermin diri sendri tu, da perfect sgt ke?..sampaikan walau satu ayat, berubah laaaaa..mari kita sama2 jadi manusia yg terbaek dlm dunia n akhirat...iltizam..

CERITA dari KUANTAN:

biaq p la sorg pun, mkn, jalan , kerja perlu d teruskan dan d galas dgn baek..itu ibadah n tggungjawab. asalkan pandai jaga diri..mati nnt pun sorang gak..bia la ape org nk kata..HANYA ALLAH yg tahu..

Sepanjang berhari2 di KUANTAN: kemana saje sya g, sya akan try makanan tempatan..syok mencube..dulu sya x ske mencube, manusia bole brubah..asalkan bukan sayur sudah...aktiviti sepanjang di sini, masuk gym, da lama x berpeluh..ayuh..ayuh..fuh..fuhh..fuhhh..

kat cini terkenal mknn mee calong..sedap gak, cam mee sup tp isi dia berasas kan ikan..

SMK Abdul Rahman Talib..i like GPB skola nih sbb dia semangat nak menaekkan SPS, sbb uh saket2 pun sya nk bg training kat skola nih..chaiyokk cikguu..

ni meehoon telur bungkus..1st time jumpa n makan..ngee..sedap gak..
tempat sya stay di Swiss Garden Resort & Spa Kuantan..

keperluan..da x de keje..snap je la...

di sini sya mengambil kesempatan men video games..(di hotel ade kemudahan nihh..release stress..)
lobby hotel

permandangan waktu malam di swiss garden..cun..

dtg skola td nmpk pelangi yg sgt indah..wow..kebesaran Allah..

breakfast nasi minyak ayam..sedap..kedai dia kat jalan beserah , kuantan..mmg sedap..pedas2..

konon ar bce buku..buku uh "LIST HOTEL ACCOMMODATION"

YES..IM HAPPY NOW..

2 comments to “KEGEMBIRAAN JELAS TERGAMBAR”

  • November 5, 2009 at 5:37 PM

    hoho.
    cantekk!!!ana jeles~!
    cegu,sape amek gmbr cegu tuu?haaa.keliwon.haha:P

  • November 5, 2009 at 6:39 PM
    shikin says:

    ape yg cantekkk k.syaz..hehe
    haha jahatttt..mana de keliwon..wei..cg lagi seminggu kat cni..jgn sebut2 psl keliwon k..

    rahsia sape yg amek gmbr cg..hehe..supriseeee..

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates