Saturday, October 10, 2009

'AMMARAH

,
Assalamualaikum..

sume family sya kenal 'ammarah sbb dia penah temankan sya balik kampung di ayer hitam mse aruah abah sya meninggal..

hari de kenduri doa selamat 'amm akn fly ke al-azhar mesir isnin nih insyaALLAH..mmg dr form 4 dia ckp dia nk jadi pakar urat saraf sbb adek kesayangan dia meninggal dunia akibat penyakit itu..doakan 'ammarah semoga berjaya..
nasi arab dia sedap giler..sya makan 2x..ehh lee ngan amira pun makan 2 x..haha..

hanani kuat membebel skrg..penat cg dgr dlm kete..haha..

ari ni sya mengajar mereka penggunaan DSLR..terutama yg semangat nk belajar fana..ngee..lee u pyer bunyi DSLR cun la..cam CSI..

mereka kawan baek dr SRIAAKL, mereka juga dpt MRSM yg sama, tp masuk 'U' apsal x sama?..hehe
naufal bersama kucing 'cun'..

thank invite cgu 'amm..insyaAllah senin nih kite jumpe di KLIA..n SELAMAT MENYAMBUT HARI LAHIR KE 18 TAHUN ESOK..NGEEE...

DOAKAN JUGA BUAT SEMUA YG MENGAMBIL EXAM STAM.. yg cg taw pelajar al-amin antranya AFIFAH ALI, AUZAIE N MARYAM SHAKIRAH..doakan kejayaan mereka..ameen

6 comments to “'AMMARAH”

  • October 11, 2009 at 9:48 AM
    Fana Esbee says:

    hohoh.ana nmpk comelll. haha, xleh blaa.

    kiterorg x same sbb len kos.. ape org kate, xdek jodohhhh. haha. tp tape ukhuwwah akan kekal smp bile2. time kasih kepada cikgu shikin di atas ajaran yg sungguh valuable itu. heheh sunggow menarik! ^_^ tunggu ana dpt duit nnt.hehe.

    sedih kot amm nak fly.. tp kita bertemu dan berpisah kerana Allah. pesal ana mcm feeling kuat gile yg amm blk thn dpn nnt utk vacation dan BERTUNANG. hahaha. possibilities byk maa.

    cikgu vacation jommm. hehe :D

  • October 11, 2009 at 11:14 AM
    shikin says:

    hah bertunang?..wow amazing..nt jgn..dia kecik lagi..hehe..

    welcome..small matter..any problem..kol me..cehh..kumpul duit dulu..

    ha ah..kali ni mesti jadi plan nak g vacation..

    jommmmmmmmmm zooommm malaysia

  • October 11, 2009 at 2:21 PM
    Fana Esbee says:

    hahaha. jooommmm REDANG! hehehe, after ana graduate ICPU. hohoho. ana tungguuuu! ^_^

    amm kecik2 cili api tuuu. hehehe. jgn pndg rendah. hahah. habih ana ni kalao dia tahuu. hahaha.

  • October 11, 2009 at 11:03 PM
    shikin says:

    fana..nt ni biar betik..ni yag nk bergossip dgn nt nih..haha tggu2 ym

  • October 16, 2009 at 12:55 AM
    Lee says:

    'ammarah, in case nt bace, jgn lupe bawak balik fahri untuk ana hahahahaha

  • October 16, 2009 at 8:59 AM
    shikin says:

    alaaaaaa cg pun nk fahri gak...wawawa..kene dahulukan cg dulu..hahaha

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates