Saturday, September 19, 2009

MAAF KAN SAYA

,
Assalamualaikum..

erm da raya da esk..mlm nih meriah suasana di kampung..tahun ni sya lepak kt KL jer..erm rindu sup tulang yg alang masak..wow soto ma fav..tolonggg..x pe pengalaman sambut hari raya sorg2..hehe..

selama wujudnya BLOG ni sya nk amek kesempatan memohon maaf keterlanjuran kata selama penulisan sya di shikinsan.blogspot.com.

mgkin ade penulisan sya mengganggu emosi n membuat sesetengah pihak atau kesemua pihak terasa n trbesar hatii..AMPUNI SYA..wawawa..

buat guru2 hebat di seluruh msia yg pernah saya terjah sekolah mereka semasa memberi latihan, ampun sekiranya ada kesalahan sya..

erm sape2 yg beraya di KL jer mggu ni..hah apa lagi sudi2 ajak sya dtg umah..haha..sbb mggu dpn da start keje balik..x leh nk berjinggo..(hah embam plan kite, jgn lupe)

igtan tulus ikhlas, take care walau di mana anda berada, drive carefully, jgn maen mercun, yg nak exam PMR..raya tetap raya..jgn limitkan fikiran dgn x bole raya sbb nk exam..pandai2 bahagikan masa..n berpada2..sbb ini adlh cabaran anda..RAYA+PMR..so enjoy ur self..

jgn lupe pas nih puasa 6 n ganti puasa..hehe..insyaALLAH

SELAMAT HARI RAYA

10 comments to “MAAF KAN SAYA”

  • September 19, 2009 at 5:12 PM
    sritayya says:

    cg, ana maafkan.haha...
    cop3..ana yg kne minta maaf..byk buat cg bilang, "BeRdoSa!!"..
    maaf zahir batin spiritual mental semuanya skali..
    kenangan kat ICT dulu masih berlegar2 dlm fikiran..acehh..best x ayat?winduuuuuuuuuu zaman duluuuuuuuuuu...

  • September 19, 2009 at 7:50 PM
    sriwasilah says:

    haha sritayya..haha x bole blah ayat nt..well klu nt nk g lepak2 or menghayati kenangan kat ICT..sile2 la..ICT SRIAG masih idup cume sudah berubah..nt conteng2 la lagi whiteboard ICT uh..alaa wat cam umah sendri..cguuuu punnnn winduuuuu zamannnnn duluuuuuu....

  • September 19, 2009 at 8:58 PM
    sairisya says:

    cikgu, ana mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki juga. oh btw, ana pon maafkan cg jugak lah. heheh

  • September 19, 2009 at 9:13 PM
    shikin says:

    muahhh100x TQ..mari kita saling maaf memaafi..semoga silaturahim kite kekal x terputus2 walau ditarik oleh kucing nt..ehh nt de kucing ke?

  • September 19, 2009 at 9:15 PM
    sairisya says:

    MUWAAAHH! hahah. yeah amiiin. eh sekejap, kucing takdelaa. dah lari bawak diri. kitorang tak bagi makan. hehe. tapi hamster adelaa. 6 ekorr.

  • September 19, 2009 at 9:20 PM
    shikin says:

    sian kucing uh..dpt majikan cam nt..HAMSTER uh pun standby je..sat g pun melarikan diri sbb nt x sediakan buaian dia..wawawa

  • September 19, 2009 at 9:23 PM
    sairisya says:

    sape suruh perut die besar sngt. ktorg pon makan sederhana jee. eh hamster tu tak dapat meloloskan diri dialah. dia kan dikurung dalam sangkar. sejak bila hamster pandai naik buai?

  • September 19, 2009 at 9:26 PM
    shikin says:

    hahahahahaahahahaha perut besar sgt..hahaa..nt la x ajar kucing2 nt hidup dlm kesederhanaan..

    ehh hamster zaman skrg naek buai la..hebat uh..

  • September 20, 2009 at 2:12 AM

    salam cegu!sama la kita beraya sorang2.tp atleast sy ader kwn ngan kakak2 undergrad kat sini.alhamdulillah dorang ader la msk soto!!hahaha..saje nk bg cegu jeles.sbnrye dlm hati,nk sgt mkn lemang ngan redang!!selamat hari raya,cegu.maaf zahir & batin special greeting from Edinburgh!

  • September 20, 2009 at 6:30 AM
    shikin says:

    warghhhhh arinah....SOTO..wahhhh sgt menjeleskan...

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates