Tuesday, December 23, 2008

Hah..Sabah?

,
dari kiri belakang..fiza, nida, aqma, shina, shikin, aida n mariana...duduk tgh dr kiri, k.liza n mama K,.. duduk depan kiri zura n nadea..

Assalamualaikum..

Da base kerja menjelajah semenanjung, terasa bosan plak 2 bulan nih kene duk kat opis..Dis n Jan 2009..huhu.."shikin..u kene represent IES mggu dpn"..swara k.liza..leader trainer globalnet.."Oh tidak.."..hahaha..

"Ok. Shikin dgn Liza kene g Sabah start 3hb Feb 2009, Start kt Sekolah Maktab Sabah,Kota Kinabalu" swara MAMA K , Projek Manager kami.."Wahhhh best nye, bole g Pulau Sipadan.." secara direct swara ni keluar..hehehe sume cam setuju..hehehe..

yg ade bantal hijau uh tempat duduk saya..

" U all kene bersedia dr segi fizikal dan mental taw, sbb kali ni u all kat sabah tuh 1 bulan 2 mggu, klu dpt sekolah yg ket pendalaman, kene pasang khemah..hehehe"..MAMA K bersuara lagi..

Dalam hati..erm x kesah pun sbb saya da base ngan adventure n tdo dlm khemah..cehhh..adventure mmg da sebati dlm diri saya insyaALLAH..kan Al-Amin..hehe..tp betol gak kta MAMA K..tuk seminggu boleh la tahan..klu sebulan lebih mana boleh tahan klu asyik adventure hehe..ye2..btol2..mmg di akui..erm..

partner saya dr tghari smpi nk balik dok pggil2 saya suro tgk sekolah2 yg akan kami ajar nnt, 2 kat Kota Kinabalu, 2 sekolah kat Tawau, 2 sekolah lagi akn di beritahu kemudian..

"eh shikin, td MAMA K kate bulan Jan kite kene g ngaja kt Sek. Keb Semabok Melaka dulu..sblm ke Sabah"..erm k.liza..."ooww ye ke..ok la tuh..sy pun da bosan tuk opis nih..hehe..nnt kite g bandar hilir eh..kite naek menara Taming Sari..hehehe.."..begitu la seharian bila berada di opis, lps siap keje..lpk2 n search sekolah yg akan kami pegi...


3 comments to “Hah..Sabah?”

  • December 24, 2008 at 4:24 AM
    |makhlukDIA| says:

    cegu..
    kalo 3 hrbln cegu da g sabah..
    alamatnye x sempat la nk hntr ana..
    kan kan kan?

  • December 24, 2008 at 11:11 AM

    wah cegu,smbil menyelam minum air ye ;))

    jgn lupe ole2..haha:P

  • December 26, 2008 at 11:18 PM
    shikin says:

    hola..hehehe..x memasal je..

 

aShiTaNo sEnSeI Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates